Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşçi Partisi Konak İlçe Apaydın kampı yürüyüş yaptı :Angelina Jolie Türkiye’den defol! dedi.

İşçi Partisi Konak İlçe Apaydın kampı yürüyüş yaptı :Angelina Jolie Türkiye’den defol! dedi.

Konak Güzelyalı Parkı önünde toplanan İşçi Partisi Konak İlçe Örgütü, Hatay’da açılan “Apaydın Kampı” başta olmak üzere terör kamplarının kapatılması ve teröristlerin sınır dışı edilmesiyle ilgili protesto eylemi yaparak, konak Güzelyalı parkından yaptıkları yürüyüşletoplanan imzaları Göztepe PTT’den TBMM Başkanlığı’na gönderdiler. Yapılan eylem ve basın açıklamasında, İşçi Partisi Konak İlçe Başkanı Av. Bülent Karagöz şunları söyledi:

  • Ege Postası
  • 18.09.2012 - 13:12
 AKP Hükümeti tarafından, Hatay’da kurulan kamplar Suriye’de iç yıkıcılık ve terör faaliyetlerini yöneten askeri kamplardır. Bu kamplar Türkiye için bir iç ve dış güvenlik sorunu haline gelmiştir. Kamplarda kalan teröristler gündüzleri Suriye’ye gidip terör eylemleri yapmakta geceleri ise kamplarda kalmaktadır. Hatay ve bölge halkı huzursuzdur. Asayiş ve düzen kalmamıştır

 

  Daha dün Amerikalı oyuncu Angelina Jolie Hatay’daki kampları ziyaret etmiştir. Bu CIA ajanı ölüm meleği daha önce Libya ve Somali’yi ziyaret etmiş ve arkasından bu ülkeler Amerika ve NATO tarafından bombalanmıştır. Tehlike büyümektedir. İşçi Partisi Suriye’ye yönelik olası bir askeri müdahaleye karşıdır. Türkiye’de bir grup Amerikan işbirlikçisi ve hain dışında, kamuoyunun tamamı Türkiye’nin Suriye’yle bir savaşa sürüklenmesini istememektedir. Unutulmamalıdır ki büyük devrimci önder Mustafa Kemal Atatürk “Milletin hayatı tehlikeye girmedikçe savaş bir cinayettir” diyerek bize “Yurtta sulh cihanda sulh” ilkesini bırakmıştır. BOP Eşbaşkanlığı diktası ise, komşularımızla sıfır sorun diyerek, bizi bütün komşularımızla düşman haline getirmiştir.

 

 Milli güvenlik sorunu haline gelen BOP Eşbaşkanlığı diktasından kurtulalım ve Ankara’da milli hükümeti kuralım.

 

 Türk Ordusunu İstiklal Savaşı değerleriyle yeniden örgütleyip, Güçlü Türkiye için Güçlü Orduya kavuşalım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.