Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşlek cadde üzerine bırakılan şüpheli çanta korkuttu

İşlek cadde üzerine bırakılan şüpheli çanta korkuttu

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, işlek caddeye bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha robotunun fünye ile patlattığı çantadan tuğla çıkarken, vatandaşlarda rahat bir nefes aldı.

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 10:19
İZMİR-   İlçenin en işlek yolu olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde saat 23.30 sıralarında Türk bayrağı bulunan aydınlatma direğinin altına bırakılmış çantayı görenler polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri, caddeyi Konak yönüne doğru tek taraflı araç ve yaya trafiğine kapattı. Çevre güvenliğinin alınmasının arından olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Uzman ekiplerin gelmesi beklenirken bir vatandaşın güvenlik şeridini aşarak otomobiliyle yola girmesi tedirginlik yarattı. Güvenlik güçlerince durdurulan sürücü hakkında işlem yapıldı.

TUĞLA ÇIKTI

Uzman ekiplerin olay yerine gelmesi üzerine uzaktan kumandalı bomba imha robotu, şüpheli çantaya yaklaştı. Çanta fünye ile patlatılırken, özel kıyafetli bir polis memuru çantayı kontrol etti. İçinden tuğla çıkan çanta çöp kutusuna atılırken, vatandaş da rahat bir nefes aldı. Güvenlik şeridinin kaldırılması ile yol trafiğe açıldı. Yaklaşık bir saat sonra hayat normale döndü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.