Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İspanya’da Uluslararası Osmanlı Kongresi başladı

İspanya’da Uluslararası Osmanlı Kongresi başladı

İspanya’nın en eski üniversitelerinden biri olan Universidada de Alcala, 13. Uluslararası Osmanlı Sosyal ve Ekonomi Tarihi Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor.Prof. Halil İnalcık’ın başkanlığını yaptığı Uluslararası Osmanlı Sosyal ve...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 17:44
İspanya’nın en eski üniversitelerinden biri olan Universidada de Alcala, 13. Uluslararası Osmanlı Sosyal ve Ekonomi Tarihi Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor.

Prof. Halil İnalcık’ın başkanlığını yaptığı Uluslararası Osmanlı Sosyal ve Ekonomik Tarihi Derneği (IAOSEH), Türkiye’nin İspanya Büyükelçiliği ve Alcala Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenen kongrenin bugün açılışı yapıldı.

Büyükelçi Ayşe Sinirlioğlu, Alcala Üniversitesi Rektör Yardımcısı Javier Rivera, Uluslararası İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Elena Lopez, Prof. Dr. Emilio Sola Castano'nun açış konuşmasını yaptığı konferansta, organizasyona katılamayan Halil İnalcık’ın mektubu okundu.

Türkiye ve İspanya başta olmak üzere çeşitli ülkelerden Osmanlı uzmanlarının bildiri sunacakları kongre 5 Ekim’e kadar devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.