Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İspir'de alt yapı değişiyor

İspir'de alt yapı değişiyor

Erzurum’un İspir ilçesi alt yapı çalışmaları nedeniyle adeta şantiyeye döndü. Belediye Başkanı Osman Çakır, alt yapının çok ciddi bir ihtiyaç olduğunu belirterek, öncelik olarak arıtma tesisinin yapılacağını söyledi. Su ve kanalizasyon...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 13:42
Erzurum’un İspir ilçesi alt yapı çalışmaları nedeniyle adeta şantiyeye döndü. Belediye Başkanı Osman Çakır, alt yapının çok ciddi bir ihtiyaç olduğunu belirterek, öncelik olarak arıtma tesisinin yapılacağını söyledi.

Su ve kanalizasyon işleri nedeniyle İspir merkez ve 10 mahallede alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Çakır sonbaharda projenin bitirileceğini ifade etti. Yüzde 50'si İller Bankası, geri kalanının İspir Belediyesi'nin karşılayacağı proje ile ilçenin alt ve üst yapısı tamamen değişecek.

Tüm yolların parke taşı olacağını belirten başkan Çakır, "Sağlıklı bir yapı yoktu. Alt yapı çok ciddi bir ihtiyaçtı. Hiçbir siyasi beklentim yok, merkez ve 10 mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Son baharda hepsi bitmiş olacak." dedi.

Ayrıca Çakır, İspir'e su arıtma tesisi yapılacağını bu sayede suların da temizleneceğini kaydetti.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.