Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden enkaz yalanlaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden enkaz yalanlaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim’deki enkaz kaldırma çalışmalarının Gezi Parkı ile alakasının olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.Büyükşehir'den yapılan açıklamada, Taksim’de yapılan enkaz kaldırma çalışmalarının...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 16:54
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim’deki enkaz kaldırma çalışmalarının Gezi Parkı ile alakasının olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Büyükşehir'den yapılan açıklamada, Taksim’de yapılan enkaz kaldırma çalışmalarının Gezi Parkı ile alakasının olmadığı, yayalaştırma çalışmaları kapsamında yürütüldüğü ifade edildi.

Açıklamada, “Taksim Gezi Parkı'nın alt tarafında yer alan ve yıkımları daha önce yapılan dükkanların enkazı kaldırılıyor. Enkaz kaldırma çalışmasının Gezi Parkı ile alakalı olmayıp, mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve daha önce boşaltılan metruk yapıların kaldırılarak alanın temizlenmesidir. Bu çalışma, Tarlabaşı ile Harbiye arasında yapımı sonlanmak üzere olan ve trafiği bir tünel ile yer altına alan Taksim Meydanı yayalaştırma çalışması kapsamındadır.” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.