Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul'daki toplantıya Karabağ damgası

İstanbul'daki toplantıya Karabağ damgası

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında organize edilen Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet Toplantısı'na Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ konuşması ile damga vurdu. Belediyeciliği halka yaymak zorunda olduklarını kaydeden Karabağ, “İktidardaki bir Cumhuriyet Halk Partisi’nin sade bir üyesi olmayı muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkanı olmaya tercih ederim” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.09.2012 - 15:17
 İSTANBUL -CHP Genel Merkezi tarafından Yerel Seçim çalışmaları kapsamında organize edilen Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet Toplantısı İstanbul’daki Sheraton Otel’de gerçekleşti. Toplantıya katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Kız Misafirhane’sinden Deprem Etüt Merkezi’ne, Semt Merkezleri’nden Kentsel Dönüşüm’e kadar tanıttığı birçok projesiyle övgü topladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, Parti İçi Eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, İşveren Sendikaları ve Meslek Kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile MYK ve Parti Meclisi üyelerinin de katıldığı iki günlük toplantıda toplam 56 belediye başkanı çalışmaları ile ilgili sunumlar yaptı.

Belediyeciliği halka yaydık

Toplantıların en dikkat çekici ve övgü alan sunumu Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’dan geldi. Başkan Hasan Karabağ’ın görevde bulunduğu süre içerisinde Bayraklı Halkı’na sunduğu projeler fotoğraflı slaytlar eşliğinde izleyicilere gösterildi. Bayraklı’nın yeni kurulan bir Belediye olmasına karşın İzmir’in 40-50 yıllık belediyeleriyle birlikte konuşulduğunu kaydeden Karabağ, “Hayata geçirdiğimiz sosyal içerikli projelerin odağında her zaman halkımız bulundu.Deprem Etüd Merkezi'ne özellikle vurgu yapan başkan Karabağiş ve işçi bulma kurumu gibi işsiz gençlerimize iş bulmakla övünüyorum derken Kız Misafirhanesi, 19 Semt Merkezi ve Kentsel Dönüşüm gibi projelerden başta Bayraklı Halkı olmak üzere tüm İzmirliler faydalandı. Pazaryerlerimizi revize ederek birçoğunu kapalı hale getirdik. Temizlik çalışmalarıyla İzmir’in en temiz kentini yarattık” diye konuştu.

DAMGA VURAN KONUŞMA

Belediyeciliği halka yaymak zorunda olduklarını kaydeden Karabağ, “İktidardaki bir Cumhuriyet Halk Partisi’nin sade bir üyesi olmayı muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkanı olmaya tercih ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.