Dolar 34,1697
%-0.11
Euro 37,8795
%0.28
Altın 2.922,770
%-0.23
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul’da etkili olan sağanak kazalara neden oldu

İstanbul’da etkili olan sağanak kazalara neden oldu

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur çok sayda kazaya neden oldu. Kazalarda, bazı sürücü ve yolcular yaralandı, araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, kazalara da davetiye çıkardı....

  • Ege Postası
  • 22.09.2013 - 10:30
İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur çok sayda kazaya neden oldu. Kazalarda, bazı sürücü ve yolcular yaralandı, araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, kazalara da davetiye çıkardı. Özellikle Anadolu Yakası’nda çok sayıda yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi. Kazalar nedeniyle yollarda yoğun trafik oluştu.

Ümraniye’de iki minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Maltepe’de bir tur otobüsü 5 araca çarptı. Bu kazada da 2 kişi yaralandı. Maltepe'de bir başka kazada da 1 kişi yaralandı. Bu kazaların dışında Kadıköy, Maltepe ve Ümraniye’de çok sayıda da maddi hasarlı kaza meydana geldi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.