Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstifa krizinin yaşandığı CHP Bayındır'da sürpriz gelişme

İstifa krizinin yaşandığı CHP Bayındır'da sürpriz gelişme

CHP Bayındır'da istifa krizinde flaş bir gelişme yaşandı. Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır'ın da müdahale ettiği süreçte, ilçe yönetiminin günlerdir "Sen olmazsan biz de yokuz" diye baskı yaptığı İlçe Başkanı Behzat Aydilek, ilçe örgütlerine ziyaretlerde bulunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak'ın Bayındır çıkarmasında bizzat ilçe başkanı sıfatıyla yer aldı. Aydilek, "Kararımı yeniden gözden geçirdim" diyerek 'dönüş' sinyali verdi. İstifa krizinin yaşandığı CHP Bayındır'da sürpriz gelişme

  • Ege Postası
  • 24.03.2016 - 19:04
EGE POSTASI - Bayındır Belediye Başkanı CHP'li Ufuk Sesli ile uyum problemi yaşayan CHP İlçe Başkanı Behzat Aydilek, Sesli'nin belediye bürokrasisinde yaptığı hamleler ve örgütü 'es' geçmesi sonrası istifa kararı almıştı.

İstifa parti örgütünde şok etkisi yaratırken, il başkanı Alaattin Yüksel istifayı yürürlüğe koymamış ikna mesaisi başlamıştı.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır devreye girerken, ilçeye giderek tarafları buluşturmuştu. Aydilek, Sesli ve Sındır ile buluşması sonrası düşünme için süre istemişti.

İstifa bilmecesi sürerken, Bayındır'da gün içinde sürpriz bir gelişme yaşandı.



İLÇE YÖNETİMİNDEN BASKI GELDİ

İlçe yönetiminin günlerdir "Sen olmazsan biz de yokuz" dediği Aydilek, örgütlere ziyaretlerde bulunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak'ın ilçe ziyaretinde bizzat ilçe başkanı sıfatıyla yer aldı. Aydilek,  Şahin ve Durak'ı ilçe binasında yönetimi ve partililerle birlikte ağırladı.

Aydilek, Genel Sekreter Sındır'ın telkinlerine ve ilçe yönetimi ile belediye meclis üyelerinin 'kal' baskısına  kayıtsız kalmamış oldu. 

İstifası il başkanlığı tarafından yürürlüğe konmayan Aydilek, Durak ve Şahin'i ilçe başkanı sıfatıyla ağırladıktan sonra Ege Postası'na yaptığı açıklamada, " Genel Sekreterimiz beni Ankara'da dinledi, ilçemize kadar geldi. Görevi sürdürmemi istedi. İlçe yönetimim ve meclis üyelerimiz de aynı düşünceyi uzun süredir dile getiriyordu. Ben de kararımı yeniden gözden geçirdim.  Büyük ihtimalle görevime devam edeceğim" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.