Dolar 32,5512
%0.11
Euro 35,1239
%0.06
Altın 2.467,370
%0.16
Bist-100 10.682,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstiklal Caddesi'nde midyecilere zabıta baskını (Özel)

İstiklal Caddesi'nde midyecilere zabıta baskını (Özel)

Beyoğlu’nda, zabıta ekipleri cadde ve ara sokaklarda midyecilere baskın yaptı. Polis ekiplerinin de destek verdiği baskınlarda midyeciler ve zabıtalar arasında arbede yaşandı. Beyoğlu Zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 08:21
Beyoğlu’nda, zabıta ekipleri cadde ve ara sokaklarda midyecilere baskın yaptı. Polis ekiplerinin de destek verdiği baskınlarda midyeciler ve zabıtalar arasında arbede yaşandı.

Beyoğlu Zabıta ekipleri, İstiklal Caddesi üzerinde ve ara sokaklarda midye satıcılarına dün akşam saatlerinde baskın yaptı. Satıcıların kaçma ihtimaline karşı sivil giyimli zabıta ekipleri, midyecilere yaklaşarak tezgahlarına el koydu. Baskınlarda polis ekipleri zabıta ekiplerine destek verdi. Denetimlerde bazı midye satıcıları ile zabıta ekipleri arasında arbede yaşandı. Tezgahlarına el konulan midyeciler, zabıtalara tepki gösterdi. Yaşanan kısa süreli arbede polis ekiplerinin araya girmesiyle son buldu. Toplanan midyeler bir kamyonete doldurularak imha edilmek üzere zabıta müdürlüğüne götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.