Dolar 34,1756
%0.04
Euro 38,2173
%0.14
Altın 2.898,470
%-0.74
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Adliyesi'nde kovalamaca

İzmir Adliyesi'nde kovalamaca

İzmir Buca Açık Cezaevi'nde başka suçtan hükümlü olarak yatan Cevdet B., yargılandığı bir başka dava için getirildiği Bayraklı Adliyesi'nde infaz koruma memurunun elinden kaçtı. Adliye Polis Karakolu'nda görevli polisler, kovalamaca sonucu Cevdet B.'yi yakaladı.

  • Ege Postası
  • 25.03.2016 - 14:17
Buca Yarı Açık Cezaevi'nde başka suçtan hükümlü yatan Cevdet B., sabah infaz koruma memuru tarafından elleri kelepçesiz bir şekilde, 30. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı dava için adliyeye getirildi. İzmir 30'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde Yargıtay bozması sonucu tekrar hakim önüne çıkan Cevdet B., "Suçsuzum. Asıl mağdur benim" dedi. Hakim, sanığı 424 gün hapis karşılığı 6 bin lira adli para cezasına çarptırıp, 20 eşit taksitle ödenmesine karar verip, para cezasını ertelemedi.

Cevdet B., duruşma sonrası kendisini getiren infaz koruma memuru ile birlikte tekrar Buca Yarı Açık Cezaevi'ne gitmek için otobüs durağına doğru yürümeye başladı. Cevdet B., bir fırsatını bulup, infaz koruma memurunun elinden kaçtı. İnfaz koruma memuru kaçan hükümlüyü yakalamak için peşinden koşturdu. Olayı öğrenen Adliye Polis Karakol Amirliği'nde görevli polis memurları da kaçan Cevdet B.'yi, yakalamak için peşinden koşturdu. Polisler kovalamaca sonucu Cevdet B.'yi, yakalayıp, ellerine kelepçe vurup, işlem için karakola götürdü. Cevdet B., ilk ifadesinde, "Ben bu parayı ödeyemeyeciğimi koruma memuruna söyledim. Beni bırakmasını istedim. Bırakmayacağını söyleyince de kaçtım. Ama kısa sürede yakalandım" dedi.

İşlemlerin ardından Cevdet B., infaz koruma memurlarına teslim edildi. Cevdet B., firara kalkıştığı için bundan sonraki cezasını kapalı cezaevinde çekeceği öğrenildi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.