Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Aydın farklı pozisyonlar İşkur iş güncel ilanlar

İzmir Aydın farklı pozisyonlar İşkur iş güncel ilanlar

İzmir Aydın ve diğer ege illerimize ait olmak üzere satın alma personeli  iş ilanları ile ilimizdeki farklı sektörlerdeki personel ihtiyacını göz önünde bulundurarak yeni alımları inceleyebilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 17.03.2015 - 11:05

 

İzmir Aydın farklı pozisyonlar İşkur iş güncel ilanlar

İzmir Aydın ve diğer ege illerimize ait olmak üzere satın alma personeli  iş ilanları ile ilimizdeki farklı sektörlerdeki personel ihtiyacını göz önünde bulundurarak yeni alımları inceleyebilirsiniz. Satın alma pozisyonunda faaliyet gösteren kişiler genel anlamda lisans mezunu olma özelliğine sahiptirler. Eğer sizlerde kendinize bu alanda iş bulmak istiyorsanız, işkur iş ilanları izmir sayfası üzerinden çok sayıda iş ilanına ulaşabilir ve iş başvurularınızı bu mecra üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda alınacak personel bilgileri ve başvuru yapacak kişilerden beklenen nitelikler ayrıntılı bir biçimde belirtilmiştir. İlana başvurularınızı bu mecra üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. İzmir iş ilanlarını güncel olarak sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nasıl Bir İş icra edilecek.

Aydın işkur sistemine kayıtlı olmak üzere Stratej İnsan Kaynakları’nın danışmanlığını yapmakta olduğu, Türkiye’nin önde gelen bankalarının, kredi kartı satış ekiplerinde görev alacak Direkt Satış Yetkilileri arıyoruz. Bankacılık sektöründe kariyer hedefleyen adayların, aşağıdaki belirtilen kriterleri gerçekleştirmesi gerekmektedir. Kredi Kartı satışı gerçekleştirmek, Haftanın 5 günü çalışmak, gerektiğinde Cumartesi günleri çalışabilmek, Esnek çalışma saatlerinde görev yapmak, Günlük, Haftalık ve Aylık hedefleri tutturmak, Sahada, aktif olarak, randevulu veya randevusuz müşteri ziyaretlerinde bulunma işlemlerini gerçekleştirmek. Aydın işkur iş ilanları sayfasından da aydın ilimiz ile ilgili olarak güncel bir şekilde hangi pozisyonda ne tür personel istihdam edileceği ile ilgili tüm bilgiler öğrenilebilmektedir.

Alınacak Personellerde Aranan Nitelikler Nelerdir'

En az lise mezunu veya üniversite öğrencisi, Ekip çalışmasına yatkın, İletişim becerileri yüksek, Tercihen satış ve ikna kabiliyetine sahip, Genel görünümüne özen gösteren, yaptığı işe saygı duyan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak, Tercihen önlisans veya lisans mezunu, 30 yaşını aşmamış Aşağıda son dönemlerin en popüler iş arama mecrası bulunmaktadır. Bu mecra tüm illerimize yönelik olmak üzere ilanların yayımlanmasını sağlayan ve çeşitli mecralar aracılığı ile ilanları sisteme yansıtan bir yapıya sahiptir. Sizler de Türkiye geneli başta olmak üzere tüm ilanları bu ekran üzerinden rutin aralıklar ile takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Kaynak: www.isilanibak.com/

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.