Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Emniyeti'nde 'ayın polisi' uygulaması

İzmir Emniyeti'nde 'ayın polisi' uygulaması

İZMİR Emniyet Müdürlüğü, görev yapan personelimizin istek ve şevkini artırarak motivasyonunu üst seviyede tutmak amacıyla 'ayın polisi' uygulaması başlattı. Uygulama kapsamında ilk olarak , farklı birimlerde görev yapan polis memurları Ali Rıza Kocataş, Soner Sefa ve Ahmet Yanık ayın polisi seçildi.

  • Ege Postası
  • 08.08.2015 - 13:20
İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı uygulama kapsamında Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Rıza Kocataş, 'silahla tehdit, işyerinden hırsızlık' olayında, silah çeken şahsın yakalanması sırasında gösterdiği başarıdan dolayı 'ayın dış ilçeler polisi' seçildi.



Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Soner Sefa da 'kart kopyalama ve sahte işlem suçları' olayında şüphelilerin tespiti ve yakalanmasında gösterdiği başarıdan dolayı 'ayın kom birimleri polisi', Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Yanık ise görevli olmadığı sırada 'dolandırıcılık' olayı şüphelisinin tespiti, yakalanması ve 60 ayrı olayın faili olduğunun belirlenmesi esnasında gösterdiği başarından dolayı 'ayın asayiş polisi' seçildi. Ayın polisi seçilen polis memurları, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tarafından birer çeyrek altın ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.