Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Tekin'e emanet

İzmir Tekin'e emanet

​CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK, PM ve Milletvekillerine kendi imzasını taşıyan bir görevlendirme yazısı gönderdi.İzmir, Genel Sekreter Gürsel Tekin’e emanet edildi.

  • Ege Postası
  • 03.10.2014 - 10:57
ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK, PM ve Milletvekillerine kendi imzasını taşıyan bir görevlendirme yazısı göndererek “Partimizin etkili, sistemli, sonuç alıcı ve örgütlerle sürekli temas içinde çalışmalar sürdürmesi iktidar mücadelemizin temel gücü olacaktır” 81 ile görevlendirmeler yaptı.

PARTİ İÇİ BİRLİK VE BERABERLİK TEMASI
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, örgütün Genel Başkan Yardımcıları, PM üyeleri ve Milletvekilleri ile ilişkilerini geliştirmek, Partililer arasında gerekli işbirliğinin hedeflediğini gönderdiği yazıda ifade etti.
Örgütün tüm birimleri ile yapılacak denetim çalışmaları ise 1 ay içerisinde Genel Sekreterliğe bildirilecek. Bu süre zarfında il ve ilçelerde seçmenle birebir görüşme yapılması ise Kılıçdaroğlu tarafından özellikle belirtildi.
 
İZMİR TEKİN’E
Adana, Antalya, Kocaeli, Mersin, Şanlıurfa gibi CHP liderinin önem verdiği illere ise sorumlu MYK ve Denetmen PM üyesi dışında 2 Milletvekili görevlendirildi. Son seçimde kaybedilen Antalya iline MYK üyesi Yakup Akkaya, PM Üyesi Aykut Erdoğdu, İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan görevlendirildi. İzmir’e Genel Sekreter Gürsel Tekin görevlendirildi.

 İZMİRLİLER NEREDLERDE GÖREVLENDİRİLDİ  
CHP İzmir Milletvekilleri ise şu illerde görevlendirildiler;  Aytun Çıray Uşak ve Malatya’ya, Birgül Ayman Güler Yozgat’a Mehmet Ali Susam Rize ve  Isparta’ya, Alaattin Yüksel Ordu ile Kütahya’ya, Oğuz Oyan ile Rıza Türmen Mersin’e, Hülya Güven Karabük’e, Musa Çam ise Denizli’ye görevlendirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.