Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Üniversitesi, Erbil fuarında tanıtıldı

İzmir Üniversitesi, Erbil fuarında tanıtıldı

İzmir Üniversitesi, Erbil fuarında yüksek lisans yapmak isteyen Iraklı öğrencilere tanıtıldı.Yüksek lisans öğrencilerine yönelik hükümet yardımından yararlanmayı düşünen Iraklı öğrenciler, Erbil fuarını ziyaret etti. 13 ülkeden...

  • Ege Postası
  • 12.08.2013 - 10:14
İzmir Üniversitesi, Erbil fuarında yüksek lisans yapmak isteyen Iraklı öğrencilere tanıtıldı.

Yüksek lisans öğrencilerine yönelik hükümet yardımından yararlanmayı düşünen Iraklı öğrenciler, Erbil fuarını ziyaret etti. 13 ülkeden 18 üniversite ile ikili işbirliği, 15 ülkeden 26 üniversite ile de Erasmus anlaşması bulunan ve fuarda yüksek lisans ve doktora programları tanıtılan İzmir Üniversitesi büyük ilgi gördü. Fuarda, Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından eğitimi verilen ekonomi hukuku, işletme ve sağlık hukuku; Matematik ve Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından eğitim verilen bilgisayar mühendisliği, matematik ve bilgisayar bilimleri yüksek lisans programları; Ege Üniversitesi ortaklığında verilen Bilgisayar Bilimleri ve Bilişim Teknolojileri Ortak Doktora Programı tanıtıldı.

Uluslararası İlişkiler Ofisi Temsilcisi Aslı Tanrıöğen, gelecek yıl çok sayıda Iraklı öğrencinin İzmir Üniversitesi’nde eğitim almak istediğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.