Dolar 34,1438
%0.1
Euro 38,2405
%0.19
Altın 2.917,280
%0.09
Bist-100 10.015,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Urla'da 64 kaçak yakalandı

İzmir Urla'da 64 kaçak yakalandı

İzmir'in Urla ilçesinde, kanundışı yollarla Yunanistan'a gitmek isteyen 64 kaçak, jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Bir Türk ve üç Ukrayna uyruklu organizatör de gözaltına alındı.Jandarma ekipleri, Zeytineli köyü yakınlarında kaçaklar...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 14:49
İzmir'in Urla ilçesinde, kanundışı yollarla Yunanistan'a gitmek isteyen 64 kaçak, jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Bir Türk ve üç Ukrayna uyruklu organizatör de gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, Zeytineli köyü yakınlarında kaçaklar bulunduğu ihbarı aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, Konak ilçesi Basmane semtinden iki minibüse binerek Urla'ya giden 64 kaçağı takibe aldı. Çakmaka Koyu yakınlarına giden kaçaklar, kendilerini bekleyen tekneye bindi. Teknenin denize açılmasının ardından Sahil Güvenlik ekipleriyle birlikte operasyon düzenlendi. Operasyonda 52 Myanmar, 6 Suriye ve 6 Afganistan uyruklu kaçak yakalandı. Olayın ardından soruşturma başlatan ekipler, T.A. isimli Türk organizatörün, üç Ukrayna uyruklu organizatörle beraber kişi başını 2 bin Euro'ya Yunanistan'a götürmek için anlaştığını belirledi. Zanlıların, yakalanmamak için minibüslerin önünden motosikletli bir kişi göndererek, polis kontrolü olup olmadığını belirlediği öğrenildi. Gözaltına alınan 64 kaçak sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderilirken dört zanlı organizatör adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.