Dolar 34,0374
%0.05
Euro 37,8943
%0.08
Altın 2.822,810
%0.47
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 30 Ağustos tartışması sürüyor! DEVA Partili Ösen: Milli bayramlar tribünlere oynayarak...

İzmir'de 30 Ağustos tartışması sürüyor! DEVA Partili Ösen: Milli bayramlar tribünlere oynayarak...

İzmir'de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından bir açıklama yaparak CHP'li vekillerin nerede olduğunu soran AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'ya, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun ardından DEVA Parti İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen de yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2023 - 14:20
  • Güncelleme: 31.08.2023 - 15:13

İzmir'de düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından tören katılmayan CHP'li vekillere tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,  "CHP'li vekiller nerede? Sık sık İzmir CHP'nin kalesi diyen muhalefet bugün bu kente karşı bakış açısını bir kez daha samimiyetsizce ortaya koymuştur. Böylesi önemli bir günde bu kentin tüm bileşenleri olarak, İzmirliler olarak 7'den 70'e Atamızın huzurundaydık. CHP artık vatan - millet -asker - devlet kavramlarından uzaklaşmıştır." demişti.

Çankırı'nın iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden tören fotoğrafını paylaşarak yanıt veren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Sayın AKP vekili Ceyda Bölünmez Çankırı, şu aşağıdaki ilk fotoğrafta, sağınızda oturan kişi CHP İzmir Milletvekilimiz Rahmi Aşkın Türeli. Hemen arka sırada CHP İzmir il başkanı olarak ben törenleri izliyordum. Sanırım göremediniz. Bayramlar birlik olacağımız zamanlar, ayrışacağımız zamanlar değil " ifadelerini kullanmıştı.

DEVA PARTİLİ ÖSEN: MİLLİ BAYRAMLAR TRİBÜNLERE OYNAYARAK, İNATLAŞARAK...

Aslanoğlu'nun açıklamalarının ardından DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen’den de cevap geldi.

Dünkü törenlere katılan Ösen, ANKA Haber Ajansı'na yazılı olarak şu açıklamayı yaptı:

"Milli bayramlarımız kimsenin tekelinde değildir. Milli bayramlarımız birlikte yaşama arzusunun en görünür olduğu günlerdir. Bu yüzden memlekete ve kamuoyuna mal olmuş herkesin bayramlarımıza özen içerisinde milletimize olan saygısını göstermesi gerekir. Milli bayramlar tribünlere oynayarak, inatlaşarak birbirinden üstün gelmeye çalışma alanları değildir, olmamalıdır. Milli bayram kutlamaları bir yarış olmayacak kadar değerlidir. Bu kutlu günleri, en yoğun minnet ve saygı duyguları içerisinde geçmişimizden cesaret alarak; gelecekte ülkemiz ve vatandaşlarımız için ne yapabiliriz diyerek yaşamamız lazım. Kutuplaşmayı, ayrışmayı en azından bu özel günlerde geride bırakmamız gerekir. Çünkü bizlere bugünleri armağan eden yerin altındaki kefensiz yatanlar; o, bu, şu demeden kimseyi ayırt etmeden aynı ülkenin kahraman evlatları olarak canlarını verdiler. Her bir bayramımızın bir öncekinden daha mutlu daha coşkulu ve daha umut dolu yaşanmasını diliyorum."

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.