Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk töreniyle başladı

İzmir'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk töreniyle başladı

CUMHURİYET Bayramı'nın 92'nci yıldönümü, İzmir'de Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Vali Mustafa Toprak, anıt şeref defterine, “Şimdiye kadar olduğu gibi, buradan sonra da, ilke ve inkılapların ile mücadele azmin, bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir" diye yazdı. İzmir'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

  • Ege Postası
  • 28.10.2015 - 14:51
İzmir'deki Cumhuriyet bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı'ndaki, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Anıta, sırasıyla, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çelenk koydu.



Milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin de hazır bulunduğu çelenk töreninden sonra Vali Mustafa Toprak, imzaladığı anıt şeref defterine, “Cumhuriyeti, bir yenilenme, modernleşme ve aydınlanma projesi olarak görüyor, hayat tarzı olarak benimsiyor ve yaşıyoruz. Modern bir ülkenin özgür bireyleri olarak gösterdiğin çağdaş uygarlık düzeyine, oluşma hedefine, kararlılıkla ilerliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi, buradan sonra da, ilke ve inkılapların ile mücadele azmin, bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir" şeklinde yazdı. Tören defterin imzalanmasından sonra sona erdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.