Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de SDP'ye operasyon: 4 gözaltı

İzmir'de SDP'ye operasyon: 4 gözaltı

İZMİR'de, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İl Başkanlığı'na polisin düzenlediği operasyonda, 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. İl başkanlığındaki aramalarda, 3 tabanca ile mototofkokteyli ve bıçak bulunduğu öne sürüldü. İzmir polisinden o partinin il başkanlığına operasyon

  • Ege Postası
  • 24.06.2015 - 09:21
Alsancak semtindeki SDP İzmir İl Başkanlığı'na dün akşam saatlerinde İzmir Emniyet Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Parti binasında, avukatların da katılımıyla arama yapıldı. Aramalarda, 3 tabanca, molotofkokteyli ve bıçak bulunduğu belirtildi.



Aramalar sonrasında, parti yöneticisi olduğu bildirilen 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. Polis, parti binasındaki bazı evrak ve belgelere de el koydu. Aramalarda, patlayıcı madde bulma konusunda eğitimli bir köpek de yer aldı.

SORGULARI SÜRÜYOR

İzmir'de, Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İl Başkanlığı'na polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 4 kişinin sorgusu sürüyor. Parti binası ve gözaltına alınan 4 kişinin üst aramasında, 3 tabanca, 8 molotof kokteyli, çok sayıda büyük bıçağın yanı sıra, satır, sopa, bomba yapımında kullanılmak üzere temin edilmiş olabileceği düşünülen çivi ve benzeri malzemeler de ele geçirildiği belirtildi. Zanlıların, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.
(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.