Dolar 33,9511
%0.17
Euro 37,6595
%0.16
Altın 2.815,100
%0.19
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de bayram günü iki kahreden ölüm

İzmir'de bayram günü iki kahreden ölüm

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, evlerinde aniden fenalaşan 16 yaşındaki lise öğrencisi Batuhan Halaç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Halaç'ın kesin ölüm nedeni otopside belli olacak. Öte yandan Torbalı'da meydana gelen kazada üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Berfin hayatını kaybetti. İzmir'de bayram günü iki kahreden ölüm

  • Ege Postası
  • 07.07.2016 - 10:52

İZMİR - Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Batuhan Halaç, dün saat 16.00 sıralarında Zafer Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki evlerinde kendini kötü hissettiğin söyleyip, fenalaştı. Halaç'ın şiddetli karın ağrısından yakınıp, 'kendisini ölecekmiş gibi' hissettiğini söylemesi üzerine Birgi Fazlı Alpay Sağlık Meslek Lisesi'nde tarih öğretmeni olan annesi Özlem Halaç ile İngilizce öğretmeni babası Zafer Halaç, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Halaç çifti, bir yandan da komşularının da yardımıyla oğullarına kalp masajı yaptı. Bu arada gelen ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halaç, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Daha önce de benzer şikayetlerde bulunduğu öğrenilen Halaç'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Halaç'ın yapılancak otopsinin ardından ailesine tarafından alınacak cenazesinin, memleketleri Edine'de toprağa verileceği öğrenildi.

BERFİN AŞIRI HIZ KURBANI

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde aşırı hız nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Berfin Akçokrak hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 

Kaza, önceki gün saat 01.00 sıralarında Torbalı İlçesi'ndeki Cumhuriyet Mahallesi Haluk Alpsu Bulvarı'nda meydana geldi. 35 TPV 22 plakalı otomobilin 20 yaşındaki sürücüsü Mustafa Arkun, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüje ardından bu bölümdeki ağaca çarptı.

Yol kenarında bulunan bahçe duvarına çarparak duran otomobilin sürücüsü Mustafa Arkun ve 20 yaşındaki arkadaşı Ozan Topçu emniyet kemeri sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Arka koltukta oturan ve başını cama çarpan, Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Berfin Akçokrak ise olay yerinde hayatını kaybetti. Berfin Akçokrak'ın cenazesi dün Torbalı Mezarlığı'nda ikindide kılınan namazın ardından toprağa verildi. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralıların, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastenesi'nde tedavisi sürerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.