Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de devlet devlete ceza kesti

İzmir'de devlet devlete ceza kesti

Kent merkezinde otopark sıkıntısının yaşandığı noktaların başında gelen Alsancak’ta uygulanan park yasakları ve cezalar da sürücülere caydırıcı olmadı. Trafiğe kapalı alanlarda dahi yol kenarlarına park eden araçlar kuralların dikkate alınmadığını gözler önüne sererken, devlet kurumlarının da yasakları tanımayan tavrı şaşkınlıkla karşılandı. Devlet devlete ceza kesti ama...

  • Ege Postası
  • 01.04.2015 - 12:12
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Özellikle iş merkezleri ve otellerin yoğunlukta bulunduğu Konak Pasaport’ta trafiğin en yoğun olduğu alanların başında gelen Cumhuriyet Meydanı ve Pasaport Vapur İskelesi civarında objektiflere yansıyan son görüntüler görenleri hayrete düşürdü.



DEVLET DEVLETE CEZA KESTİ AMA FAYDA ETMEDİ

Trafiğe kısmen kapalı Cumhuriyet Meydanı yanında devletin koyduğu yasağa devlet de uymadı. Park yasağı uygulanan yol üzerinde yasak çiğneyenlerin başında devlete ait resmi kurumlar gelirken, trafik ekiplerince kesilen cezaların caydırıcılığını ise sorgulatır kareler ortaya çıktı. Park yasağı tabelası bulunan alanın yanı başında park eden polis araçları ve Postane’ye ait kargo araçlarının gün boyunca yolları işgal ettiği alanda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na ait resmi kurum otolarına kesilen trafik cezası dikkat çekti. “Devlet devlete ceza kesti” dedirten manzara görenleri hayrete düşürürken, çevredeki birçok iş yeri sahibi ve vatandaşlar ise çifte standarda son verilmesini ve kuralların doğru şekilde uygulanmasını istediklerini belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.