Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de imza şov

İzmir'de imza şov

PTT 1. Lig’in başlamasına 1 gün kala İzmir temsilcileri imza şov yaptı.

  • Ege Postası
  • 18.01.2013 - 15:29
Göztepe Portekizli Pestana’yı, Karşıyaka İbrahim Şahin, Onur Bayramoğlu, ve Fatih Gül’ü, Bucaspor da Göztepe’den Yasin Avcı’yı renklerine bağladı

PAULO PESTANA GÖZTEPE'DE

Sarı-kırmızılılar Portekizli oyuncu Paulo Dinarte Gouveia Pestana ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe’de Antalya Kampı’na denenmek için getirilen ve Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında 2 gol atarak teknik ekibin beğenisini kazanan Paulo Pestana ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Futbola Portekiz’in Maritimo Funchal takımında başladı ve 18 yaşında Maritimo Funchal formasıyla profesyonel oldu. Daha sonra Romanya’nın Astra Giurgiu takımına transfer olan Paulo bu takımda 47 resmi maça çıktı. Romanya’nın Concordia Chiajna takımında da oynayan Paulo son olarak Romanya’nın Universitatea Cluj takımında forma giydi. Orta saha oyuncusu Paulo Cluj takımında yarım sezon içersinde 17 maçta oynamış ve yaklaşık 1236 dakika sahada kaldı. Oyuncu Paulo Pestana Portekiz Milli takımının U-18, U-19,U-20 yaş gruplarında forma giydi.

1985 doğumlu yeni transfer Paulo Pestana gerçekleşen transferin ardından duygularınız şu sözlerle dile getirdi;

“Göztepe’de futbol oynayacağım için çok mutluyum. Göztepe’de kısa süre kamp dönemi geçirmiş olsam da takımdaki arkadaşlık, dostluk atmosferi beni çok etkiledi. Takım arkadaşlarımın samimi ve olumlu yaklaşımları bende yıllardır bu takımda oynuyor hissi yarattı. Bu yaklaşım benim hazırlık maçında rahat ve olumlu futbol oynamamı sağladı. Kampta takım arkadaşlarım Göztepe taraftarından bahsetti. Böyle coşkulu bir taraftarın önünde futbol oynamak ve beklentilere karşılık vermek için sabırsızlanıyorum.” Bu arada daha önce Kasımpaşa'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ali Bilgin transferinin zora girdiği açıklandı.

KARŞIYAKA’DA 3 İMZA

PTT 1.Lig'de zor günler geçiren Karşıyaka, transferde atağa kalktı. 13 futbolcusuyla yolları ayıran yeşil-kırmızılılar İbrahimŞahin, Onur Bayramoğlu ve Fatih Gül'ü kadrosuna kattı. 29 yaşındaki forvet  oyuncusu İbrahim Şahin son olarak Göztepe forması giymişti. Beşiktaş altyapısından yetişen 23 yaşındaki ortasaha oyuncusu Onur Bayramoğlu ise Gençlerbirliği formasını terletti. Uzun yıllar Boluspor forması giyen Fatih Gül ise PTT 1.Lig'de 93 maçta oynadı. Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı üç oyuncuyla da sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirterek,' Üç futbolcu da Karşıyaka için ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Transfer çalışmalarımız devamediyor. Kulübümüze katkı yapacak iyi futbolcuları kadromuza katmaya devamedeceğiz' diye konuştu.

BUCASPOR’DA YASİN İMZAYI ATTI

Bucaspor, Göztepe’nin devre arasında yollarını ayırdığı Yasin Avcı'yı resmen kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler Antalya kampında da takımla birlikte çalışan 29 yaşındaki golcü oyuncuyla 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Sözleşme törenine As Başkan Adnan Dolma ve Prf. Şb. ve transfer komitesi başkanı Sedat Çiftçi katıldı. İmza töreninden sonra konuşan Profesyonel Şube Yöneticisi Sedat Çiftçi 'Yasin bizim uzun zamandır  takip ettiğimiz bir oyuncu, Türkiye'nin önemli forvetlerinden birisi ,son zamanlarda birtakımşanssızlıklar yaşadı,umarımBucaspor'da yeniden gol kralı Yasin olacaktır.Ayrıca Yasinin kişiliğide takımımıza tamolarak uyuyor. Zaten takımhavamızı bozacak hiçbir oyuncu ile işimiz olmaz'dedi. Bucaspor'a imza attığı için çok mutlu olduğunu belirten Yasin Avcı ise 'Uzun zamandır istediğim, düşündüğüm ve arkadaşlarım olan bir kulübe geldim, başta Başkanımız olmak üzere tüm yönetim, hocalarımız ve takım arkadaşlarımbeni çok içten ve sıcak karşıladı. Burada elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Bana güvenenleri mahçup etmem' diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.