Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de inanılmaz ölüm; Dili boğazına kaçtı

İzmir'de inanılmaz ölüm; Dili boğazına kaçtı

İzmir'in Balçova ilçesinde, henüz bilinmeyen nedenle yere düşerek, dili boğazına kaçan Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa'nın oğlu İsmail Kocaağa (22), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dili boğazına kaçtı

  • Ege Postası
  • 04.02.2018 - 15:56

Olay, gece saatlerinde, Mithatpaşa Caddesi Korutürk Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Kocaağa, bir restoranda yemek yedikten sonra mekandan çıkarken, bilinmeyen nedenle yere düştü. Bu sırada, dili boğazına kaçan Kocaağa'ya çevredekiler müdahale etti. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kocaağa, ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kocaağa, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan yere düşmeden önce kimliği belirsiz kişilerle tartışan ve yaşanan arbede sırasında başına yumruk darbesi aldığı öne sürülen Kocaağa'nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bekar olan ve gıda sektöründe çalışan Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa'nın oğlu Ahmet Kocaağa'nın kesin ölüm sebebinin, yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi. Kocaağa'nın ölümünde, arbedenin etkisinin olup, olmadığının araştırılacağı bildirildi. 

Kocaağa'nın cenazesi, Yolüstü Kırsal Mahallesi'ndeki camide kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine, Kocaağa'nın ailesinin yanı sıra Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ile AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.