Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de işadamını kaçıranlar tutuklandı

İzmir'de işadamını kaçıranlar tutuklandı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde silah zoruyla ormana kaçırdıkları işadamı Y.Y.'den, 100 bin lira isteyen 6 kişi polis tarafından yakalanıp tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 16.10.2015 - 13:54
Olay geçtiğimiz 1 Ekim'de meydana geldi. İşadamı Y.Y. (56), silah zoruyla Kozağaç mevkiindeki ormanlık alana götüren 6 kişi 100 bin lira para istedi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini tespit ettiği 6 kişiyi 9 Ekim'de yaptığı eş zamanlı operasyonla yakaladı. Yakalanan C.C. (34), S.S. (33), S.İ. (41), İ.K. (31), B.B.D. (31) ve Ş.K (27), üzerlerinde bir adet silah da bulundu. Adliyeye sevk edilen 6 kişi “ Birden Fazla Kişi ile Konutta Yağma ve Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından tutuklandı. 

Bıçaklı gaspçılar tutuklandı
İZMİR'in Konak İlçesi'nde iki ayrı olayda M.Y. (17), M.A. (18) ve Ö.A.'yı (19), bıçak zoruyla gasp ettikleri iddia edilen 4 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Alsancak semtinde, M.Y., M.A. ve Ö.A., yolunu kesip bıçak zoruyla para ve değerli eşyalarını alan kimliği belirsiz kişilerden karakola gidip şikayetçi oldu. Araştırmalara başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Bornova Asayiş Ekipler Amirliği ekipleri, olayları gerçekleştirdikleri iddia edilen B.Ö. (22), M.D. (26), S.Ç. (23) ve Y.T. (25) olayda kullandıkları bıçakla yakaladı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi “Birden Fazla Kişi ile Geceleyin Silahla Yağma" suçlarından tutuklandı. 

Göçmen kaçakçılığına 2 tutuklama
İZMİR'in Menemen İlçesi'nde, trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamada 76 Suriyeli yakalandı. Bu kişilerin yurtdışına çıkarmaya çalışan 2 Türk tutuklandı.

Geçen salı günü Menemen Bölge Trafik Denetleme Amirliği önünde, trafik ekipleri göçmen kaçakçılığına yönelik olarak yol kontrolü yaptı. Bir otobüs ve kapalı kasa kamyoneti durduran polis, otobüs sürücüsü M.Z. ve 76 Suriye uyruklu göçmeni yakalarken, kamyonet kaçtı. Araçta yapılan aramada 73 can yeleği, 25 şambrel can simidi ve 5 şişirme pompası ele geçirildi. 

Polis, olay yerinden kaçan kamyonetin bir oto kiralama firmasına ait olduğunu ve 28 yaşındaki F.O.'ya kiralandığını tespit etti. Olay ile ilgili otobüs sahibi 37 yaşındaki E.E. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu. M.Z. ve E.E. sevkedildikleri adliyede, göçmen kaçakçılığı suçundan tutuklandı.

Polis, olayla bağlantıları olduğunu belirlediği F.O., 59 yaşındaki S.Ö.  ve 24 yaşındaki  S.Y.'yi yakalamak için çalışmayı sürdürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.