Dolar 32,5334
%0.06
Euro 34,9557
%-0.05
Altın 2.435,940
%0.01
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de kahreden ölüm!

İzmir'de kahreden ölüm!

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, 6 katlı apartmanın çatısında bulunan reklam panosunu değiştirmek isterken dengesini yitirerek beton zemine düşen 40 yaşındaki Erman Tezcan Kahraman öldü. Reklam tabelasını değiştirmek isterken 'Hayatın'ı kaybetti

  • Ege Postası
  • 19.11.2015 - 10:18
Olay, dün saat 22.30 sıralarında Anadolu Caddesi numara 175/1'de meydana geldi. Bir reklam firmasında çalışan evli ve 5 çocuk babası Erman Tezcan Kahraman, 6 katlı binanın çatı katında bulunan reklam panosunu değiştirirken dengesini yitirince beton zemine düştü.



Kahraman, ağır yaralanırken, çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kahraman'ın öldüğü belirlendi.




Kahraman'ın cesedi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.



Kahraman'ın 6.5 aylık hamile eşi Reyhan Kahraman'ın bir süre önce sosyal medya hesabında eşinin hediye ettiği bebek ayakkabısının fotoğrafını paylaştığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


TOPRAĞA VERİLDİ
İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, 6 katlı apartmanın çatısındaki reklam panosunu değiştirirken beton zemine düşüp hayatını kaybeden, 5 çocuk babası Erman Tezcan Kahraman'ın cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kahraman'ın cenazesi, Basmane Çorakkapı Cami'ne götürüldü. Burada cami avlusunda Erman Tezcan Kahraman'ın 6 aylık hamile olan eşi Reyhan Kahraman ve çocukları, taziyeleri kabul etti. Bir ara eşinin tabutuna da kapanıp gözyaşı döken Reyhan Kahraman, güçlükle ayakta durdu.

Reklam firmalarına teşeron iş yapan Erman Tezcan Kahraman'ın, olay günü yanında büyük oğlu Soner Kahraman'ı da götürdüğü öğrenildi. Kahraman'ın panodan sarkan bezi kesmek istediği sırada ilk olarak 5 metre yükseklikteki reklam panosunun bulunduğu yerden çatıya, oradan da dengesini sağlayamadığı için beton zemine düştüğü tespit edildi. 


Cenaze törenine katılan kayınbiraderi Şerafettin Kamal, “Akşam saatlerinde ısrarla telefon açıp işi bitirmesi için çağırmışlar. O da çocuklarına ekmek götürmek için kabul etmiş. Gittiği yerde ne elektrik varmış ne de güvenlik önlemi. Kendi imkanlarıyla zorluk içinde oğluyla çalıştıkları sırada dengesini kaybedip düşmüş. Hiçbir güvencesi de yoktu. Bizler yakınları olarak sonuna kadara bu işi hukuksal yollardan mücadelesini sürdüreceğiz" dedi. İkindi vakti kılınan namazdan sonra Erman Tezcan Kahraman'ın cenazesi, Buca Göksu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.