Dolar 32,6072
%0.15
Euro 35,3867
%0.26
Altın 2.506,260
%1.57
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de lüks villada 38 bin 400 ecstasy hap el geçti

İzmir'de lüks villada 38 bin 400 ecstasy hap el geçti

HOLLANDA'dan getirdikleri 38 bin 400 ecstasy uyuşturucu hapı, sokak satıcılarını kullanarak turizm merkezlerinde piyasaya sürmek istedikleri ileri sürülen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalanıp adliyeye sevk edildi. Lüks bir villanın müştemilatında bulunan hapların, bu yıl İzmir'de, miktar olarak ele geçirilen en yüksek uyuşturucu madde olduğu bildirildi.

  • Ege Postası
  • 23.03.2013 - 15:00
İZMİR-  İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda, Hollanda'dan kente uyuşturucu madde getirilip sokak satıcıları kullanılarak turizm merkezlerinde piyasaya sürüleceği bilgisini edindi. Harekete geçen ekipler, takip sonucu, Küçükyalı Semti'ndeki Emel .A.'ya ait lüks bir villaya, şüphelilerin kaldıkları otellere ve araçlarına baskın yaptı. Narkotik operasyonları için eğitilen 'Diablo' adlı polis köpeğinden de yararlanılan operasyonda 'Ferrari' markalı 38 bin 400 ecstasy hap ele geçirildi.

Uyuşturucuyla ilgili çifte vatandaş olan D.P., dayısı N.P. ile E.Y. gözaltına alındı. N.P.'nin lüks villanın sahiplerinin şoförlüğünü yaptığı öğrenildi. Sorgularında susma haklarını kullanan zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucu haplarla villa sahiplerinin bir ilgisi olmadığını belirtti. Ayrıca, hapların, bu yıl İzmir'de, miktar olarak ele geçirilen en yüksek uyuşturucu madde olduğu söyledi.

Ekipler, yine Bayraklı İlçesi'nde gerçekleştirdiği bir başka operasyonda, sokak satıcılarına dağıtılmak üzere 24 kilogram esrar ele geçirdi. Bu operasyonla ilgili gözaltına alınan F.K. de adliyeye sevk edildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.