Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de narkotik operasyonu

İzmir'de narkotik operasyonu

İzmir'de düzenlenen narkotik operasyonunda bir TIR’ın kasasında 68 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi tutuklandı. Operasyon anı ise polis kameraları tarafından kaydedildi.         Narkotik...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 12:55
İzmir'de düzenlenen narkotik operasyonunda bir TIR’ın kasasında 68 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi tutuklandı. Operasyon anı ise polis kameraları tarafından kaydedildi.

        Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Yapılan araştırmaların ardından Bornova'dan İzmir'e giriş yapan bir TIR durduruldu. TIR’da arama yapan ekipler, kasada çuvallar arasına gizlenmiş 68 kilo esrar ele geçirdi. Uyuşturucu maddeyi İzmir'de piyasaya sürmeye planladıkları iddia edilen TIR sürücüsü İ.H.G. ile H.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Operasyon yapılan TIR’ın durdurulması ve yapılan arama ise polis kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde TIR’ın ekipler tarafından aranması ve kasadaki çuvallar arasında bulunan esrar maddesi görülüyor.

        Adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.