Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de spor gündemi

İzmir'de spor gündemi

İzmir'i Profesyonel liglerde temsil eden spor klüplerde hareketli saatler yaşanıyor

  • Ege Postası
  • 15.11.2013 - 13:24

İZMİR - İkinci Lig Beyaz Grup’ta pazar günü oynayacağı Tokatspor maçı için iki gün önceden Tokat’a giden Göztepe’de teknik direktör Özgür Zengin, Mithat’ı kadroya almadı. 

Özgür Zengin, geçen hafta Gümüşhanespor karşılaşmasında ilk 11’de sahaya sürüp, devre arasında oyundan çıkardığı tecrübeli futbolcusunun antrenman performansından da memnun kalmadığı Mithat’ı İzmir’de bıraktı.

Mithat’ın yanı sıra geçen hafta 18’de yer bulamayan sağ bek Volkan Özcan ve orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz ile Halil Çelik de Tokat’a götürülmedi. Mithat’ın yerine orta alanda Halil Akbunar’ın, forvette ise İlyas’ın yerine Şaban’ın forma giymesi bekleniyor. Bu arada takımı Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda pankartla karşılayan bir grup taraftar futbolculara moral verdi.

KARŞIYAKA'DA CEZA KRİZİ

Karşıyaka’da yönetimin iç sahada alınan Orduspor ve Denizlispor mağlubiyetleri nedeniyle futbolculara ve teknik kadroya 6’şar bin TL ceza vermesi, krize yol açtı. 
Cezanın primler yerine maaşlardan kesilmesi kararına sinirlenen teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın yardımcısı Mustafa Eskisoy, bu tepkisini yöneticilere iletince ipler koptu.

Mustafa Eskisoy’un kendisiyle görüşmeden tek başına yöneticilerle konuşmasına öfkelenen Sait Karafırtınalar, yardımcısıyla yolları ayırma kararı aldı. Bu gelişmelerin ardından görevlerini sürdüren Mustafa Ati Göksu, Atilla Küçüktaka, Fatih Uygun ve Bekir Limanlar dışında yeni bir ismin teknik heyete katılmayacağı öğrenildi.

ALTAY KANATLARDAN VURACAK

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü Alanyaspor deplasmanınA olan Altay, güçlü rakibini kanatlardan vurmayı planlıyor.

Sahaya ofansif oyunculardan kurulu bir 11 süreceğini dile getiren teknik direktör Feyyaz Uçar, "Kanatlarda görev yapan arkadaşların yanı sıra, bekler de sürekli oyunun içinde olacak, hücuma katkı koyacaklar. Ofspor maçında 2 golümüz sol bek Selçuk’un asistleriyle geldi. Bu yönümüzü geliştireceğiz" dedi. Altay’ın dan-dun oyunla değil, modern futbolla sonuca gideceğini sözlerine ekleyen Feyyaz Uçar, şöyle sdevam etti:

"Şişirme, uzun toplarla hücuma çıkmak yerine, oyunu geriden kuracağız. Pas trafiğini geliştireceğiz. Herkes ne yaptığını bilecek. Rakip ve saha ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıkacağız. Altay ismi kadar, futboluyla da saygı görecek."

Bu arada siyah beyazlı ekipte sakatlığı geçen Adem’in Alanyaspor maçında forma giyebiyleceği bildirildi.


BUCASPOR YÖNETİMİ BEŞİKTAŞ BİLETLERİNİ BELİRLEDİ

Bucaspor yönetimi, 5 Aralık’ta İzmir’de Beşiktaş’la oynanacak kupa maçının bilet fiyatlarını belirlerken 1 hafta önce sportif direktör olarak takımın başına getirdiği İlter Kasap’ın görevine son verdi.


Yönetimle anlaştıktan sonra takımla birlikte Ankaraspor deplasmanına giden İlter Kasap, Başkan Hüsnü Kaya’nın bugün kendisini arayıp kararı bildirmesiyle şok yaşadığını ifade etti.

"Benden fedakarlık yapıp, görev almamı kendileri istedi" diyen İlter Kasap, "Bu sıkıntılı süreçte teknik heyet ve oyuncularla bir haftadır inanılmaz bir sinerji yakalamıştım. Ancak Başkan arayıp anlaştığımız rakamı ödeyemeyeceklerini açıkladılar. Çok şaşkınım" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ TARİFESİ NETLEŞTİ

Bucaspor yönetimi, 5 Aralık’ta İzmir’de Beşiktaş’la oynanacak kupa maçının bilet fiyatlarını belirledi. Karşılaşmanın Buca Arena’dan, Atatürk Stadı’na alınması için başvuru yapmaya hazırlanan kurmaylar, biletleri kale arkası 15, açık tribün 50, kapalı 75 TL’den satma kararı aldı. Müsabakada açık tribün Beşiktaş taraftarına ayrılırken, kapalı tribün ortak kullanılacak, kale arkasına ise Bucasporlu taraftarlar alınacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.