Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de stad zirvesi yapılacak

İzmir'de stad zirvesi yapılacak

İZMİR Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, İzmir’e yapılması planlanan 2 stat konusunu, salı günü kulüp başkanlarıyla gerçekleşecek zirvede ele alarak somut adımlar atacaklarını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 08.02.2013 - 17:23

İZMİR Tuğrul Yemişçi, bugün düzenlediği basın toplantısında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın kendisine, "Ortak karar verip tek ses olmadan yanıma gelmeyin" belirtirken, "Seçenekleri tartışıp, birlikte hareket edelim" dedi. Altay, Altınordu, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, Karşıyaka ve Menemen Belediyespor başkanlarıyla kuzey ve güney aksına yapılacak statların yanı sıra Alsancak ve Atatürk Stadlarının durumunu masaya yatıracaklarını ifade eden Yemişçi, şöyle devam etti:

"İzmir’de çok kulüp olduğu için birliktelik yok. Her kulübün ayrı sorunu var. Ancak öncelikle stat meselesi çözülmeli. Şapkadan tavşan çıkarmayacağız. Mevcut tesisler üzerinden operasyonlar yapılabilir. Konuşulacak 3-4 şık var. Seçenekleri ortaya koyacağım. Bu vakfın gücünü kullanalım. Tek vücut olup Ankara’ya gitmeliyiz."

İzmir kulüplerinin taraftarlarını tek çatı aldında toplayıp "Taraftar Koordinasyon Merkezi' oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Tuğrul Yemişçi, daha sonra şunları söyledi:

"Federasyona sunduğumuz bu projeyi Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü ile yürüteceğiz. İzmir futbolunun kurtuluşu bilinçli taraftarlara bağlı. Çünkü onlar kalıcı, yönetimler gidici. Modern statlar inşa edip ilgi artırılmalı. Kulüpler adına reklam anlaşması yapıp, geliri bölüştürmeye talibiz. Alt yapılara desteğimiz sürecek. Ayrıca Berlin Futbol Federasyonu ile alt yapı antrenör değişim programı için anlaştık."(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.