Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de yaz havasına mola: Yağmur geliyor!

İzmir'de yaz havasına mola: Yağmur geliyor!

Meteoroloji hava sıcaklıklarının azalarak yurt genelinde yağışlı havanın beklendiğini duyurdu. Nisan ayının ilk haftasını yaz havası etkisinde geçiren İzmir Pazar gününden itibaren serin ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. İzmir'de yaz havasına mola

  • Ege Postası
  • 08.04.2016 - 15:40

EGE POSTASI- Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun hafta sonundan itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen nispeten serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğini ve İzmir’de ise Pazar ve Pazartesi günleri gökgürültülü ve sağanak yağışın görüleceğini tahmin edildiği bildirdi.
Nisan ayının ilk haftasını 28 dereceye kadar çıkan sıcaklıklarla erken yaz havası şeklinde geçiren İzmir’de Cumartesi gününden itibaren termometreler düşüş gösterecek. Öte yandan 5 günlük periyotta nem oranı da yüzde 96’lara kadar çıkacak.
‘TOZ’ UYARISI
Gece saatlerinden itibaren Güney Ege ve Batı Akdeniz Kıyılarında toz taşınımı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.