Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'den sonra bu kez Adana

İzmir'den sonra bu kez Adana

Adana Müftüsü kutlu doğum etkinliğinde “Adana’da Muhammed eksikliği var” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 00:48
Adana’da kutlu doğum haftası etkinliklerinde konuşan Adana Müftüsü “Adana’da Muhammed eksikliği var” dedi. 

Adana’da kutlu doğum haftası etkinliklerinde konuşan Adana Müftüsü “Adana’da Muhammed eksikliği var” dedi. Müftünün bu sözleri İzmir’i akılara getirdi.

 Adana’da Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Adana TUYAP fuar alanında düzenlenen açılış töreninde konuşan Adana Müftüsü Arif Gökçe öyle bir söz etti ki, Gökçe’nin bu sözleri İzmir’i akılara getirdi.

 Kutlu Doğum Haftası nedeniyle TUYAP Fuar alanında düzenlenen etkinlikte Müftü Arif Gökçe Adana’da Muhammed eksikliği olduğunu söyledi. Adana’da Mart ayı asayiş raporundan bahseden Müftü Gökçe ”2013 yılı Mart ayında Adana’da gerçekleşen olumsuzlukların listesi şu an elimde. Mart ayı içerisinde Askerimiz ve Polisimiz tam 5 bin 5 yüz 57 kişiyi tutuklamış. Bu ne demektir biliyor musunu? Adana’da muhabbet eksikliği var, Adana’da Muhammed eksikliği var. Adana’ya Muhammed’imizi getireceğiz onun olduğu yerde muhabbet olacak, sevgi olacak, kardeşlik olacak insanların onur ve şerefi ayağı kalkacak. İnşallah Adana’mızı güzelleştireceğiz hep beraber” ifadelerini kullandı.

 Müftü Gökçe konuşmasında ayrıca Muhammed olmadan muhabbet olmaz. Muhammed’i Adana da ihya etmedikçe muhabbeti Adana’ya getiremeyiz” dedi.

 Müftünün bu açıklamalarının ne anlama geldiği konusunda bir açıklama gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.