Dolar 34,1993
%0.05
Euro 38,0116
%-0.22
Altın 2.910,840
%0.52
Bist-100 9.587,00
%-0.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir dünyaya açılıyor: Kocaoğlu Afrika'ya gidiyor

İzmir dünyaya açılıyor: Kocaoğlu Afrika'ya gidiyor

Kentin EXPO adaylık sürecinden bu yana kıta aşırı ülkeler ile bağlarını kuvvetlendiren ve sosyal, kültürel, siyasi, ekonomik anlamda dünyaya açılma kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Güney Afrika ve Brezilya ile dostluk köprüsü kuracak. İzmir dünyaya açılıyor

  • Ege Postası
  • 15.03.2016 - 11:16
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir'in dünya çapında tanıtımı için özel çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, Nisan'da Güney Afrika seferine çıkıyor.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, son dönemde artan Türkiye-Brezilya işbirliği ve iki ülke arasında başlayan dostluk ortamı doğrultusunda Sao Paulo'yu kardeş kent ilan etti.
 
İLK KARDEŞ GÜNEY AMERİKA'DAN
İki ülke arasında karşılıklı yatırım ve işbirliği olanaklarını geliştirmek, sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik alanda ortaklık kurmak amacıyla İzmir ve Brezilya arasında dostluk köprüsü kurulacak.
 


KOCAOĞLU NİSAN'DA GÜNEY AFRİKA'YA GİDİYOR
Dünya çapında başlattığı tanıtım hamlesinde bununla da sınırlı kalmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayında da Güney Afrika seferine çıkma kararı aldı. 10 Nisan'da Cape Town'a 4 günlük ziyaret kapsamında çıkarma yapacak İzmir ekibine Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu önderlik edecek.



Cape Town Belediye Başkanı Patricia de Lille'nin daveti üzerine gerçekleşecek ziyarette, 9 Aralık 2014 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü doğrultusunda iki kent arasında turizm başta olmak üzere, sosyal, kültürel ve ekonomik işbirliğinin arttırılması hedefleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.