Dolar 32,5789
%0.2
Euro 35,1047
%0.38
Altın 2.460,040
%1
Bist-100 10.513,00
%0.64

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e bayramda yağmur sürprizi

İzmir'e bayramda yağmur sürprizi

İzmir’de sıcak ve bunaltıcı geçen yaz aylarının ardından beklenen sonbahar yağmuru geliyor! Kent, Kurban Bayramı'na yağışla giriyor. İzmir'e bayram sürprizi

  • Ege Postası
  • 20.09.2015 - 13:21
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ- Bugün öğleden sonra İzmir’in doğusunda yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Pazartesi gününü bulutlu geçirecek kentte beklenen yağmur 22 Eylül Salı gününden itibaren başlayacak ve bayramın ikinici gününe kadar sürecek. Hava bayramın ikinci gününden ititbaren ise mevsim normallerinde seyredecek. Sıcaklıklar ise en düşük sıcaklık 17; en yüksek sıcaklık ise 26 derece olarak ölçüldü.

İzmir arife günü ve bayramın ilk gününü sağnak ve gökrültülü sağnak geçirecek. 


Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden sonra Denizli, Uşak, Muğla, Aydın, İzmir'in doğusu ile Kütahya'nın güneyinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. 

İŞTE  5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU:


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.