Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'e şehit ateşi düştü

İzmir'e şehit ateşi düştü

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kırsalında terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik sürdürdüğü operasyonda Jandarma Astsubay Uğur Palancı ve Uzman Çavuş Recep Çetin şehit oldu. Palancı ve Çetin’in İzmir’de yaşayan ailelerine, acı haberler ulaştı. Afrin'den acı haberler

  • Ege Postası
  • 02.03.2018 - 00:20

EGEPOSTASI- Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. 8 asker şehit oldu. Şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Recep Çetin’in şehadet haberini İzmir’in Buca ilçesi Kuruçeşme'de oturan ailesine askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Acı haberi alan Çetin’in ailesi, gözyaşlarına boğuldu. Türk Bayrağının asıldığı şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı.

TAZİYE EVİNE BAYRAKLAR ASILDI

Jandarma Astsubay Uğur Palancı’nın (28) şehadet haberi, İzmir´in Gaziemir ilçesindeki Gazikent Mahallesi Palmiye Apartmanı´ndaki baba ocağına ulaştı. Aileye şehadet haberini İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve askeri yetkiler, sağlık personeli eşliğinde iletti.  Oğullarının şehit olduğu haberini alan emekli polis memuru baba İhsan Palancı ile anne Yasemin Palancı büyük üzüntü yaşadı. Şehit baba ocağına Türk Bayrağı asılırken, komşuları ve yakınları taziye ziyaretine geldi. Mardin´in Artuklu ilçesine kayıtlı olan Uğur Palancı´nın üç erkek kardeşin ortancası ve bekâr olduğu öğrenildi.

Şehit Palancı'nın kardeşi Kadir Palancı'dan duygulandıran paylaşım.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.