Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir güne yağmurla başladı

İzmir güne yağmurla başladı

İzmir’de sabah saatlerinde kara bulutlarla kaplanan gökyüzü, öğlen yağmur indirdi. Bazı vatandaşlar, yağmura hazırlıksız yakalandı. Yağış, zaman zaman etkisini arttırıyor. İzmir, yeni haftaya yağmurla girdi. Meteoroloji İşleri Genel...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 13:48
İzmir’de sabah saatlerinde kara bulutlarla kaplanan gökyüzü, öğlen yağmur indirdi. Bazı vatandaşlar, yağmura hazırlıksız yakalandı. Yağış, zaman zaman etkisini arttırıyor.

İzmir, yeni haftaya yağmurla girdi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yurdun batı kesiminde etkisini gösterin yağışlı havanın, İzmir’i de etkisi altına alacağı belirtildi. Yağışın iki gün boyunca devam edeceğini aktaran Meteoroloji yetkilileri, perşembe günü ise sıcaklığın artacağını ve yağmurun sona ereceğini bildirdi.

PERŞEMBEDEN SONRA SOĞUK HAVA GELİYOR

Meteoroloji yetkilileri, Ege Bölgesi’nde perşembe gününe kadar sürecek olan gök gürültülü ve sağanak yağmurun, daha sonra yerini soğuk havaya bırakacağını ifade etti. Bu süreçte İzmir’de sıcaklık 17 dereceye kadar düşecek. Bölge genelinde görülecek kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurla beraber saatte 50-70 km. hızla fırtına şeklinde esecek rüzgarın sebep olabileceği yıldırım, ani sel, su baskını, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi durumlara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli olması istendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.