Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir iki bakanı ağırlayacak

İzmir iki bakanı ağırlayacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, çeşitli temaslarda bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla İzmir’e geliyor Özlü'den dev OSB zirvesi

  • Ege Postası
  • 31.01.2018 - 14:40

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanı’nı ağırlamaya hazırlanıyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın netleşen programına göre bu gece 23.55’te Ankara’dan İzmir’e hareket etmesi ve Kaya Termal Otel’de konaklaması bekleniyor. Bakanın Perşembe günü programı sabah İzmir İl Gıda Kontrol Müdürlüğü ve Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nü ziyaretiyle başlayacak.

BAKAN TARIM FUARI’NA KATILACAK, SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BULUŞACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, sabah 10.00’da Ege Üniversitesi (EÜ) İLE Bakanlık arasında imzalanacak olan işbirliği protokolü imza törenine katılacak. Ardından 11.30’da fuar açılışını gerçekleştirecek. Öğle yemeğinin ardından fuar alanında Tarım İş Forumu’nu ziyaret edecek. Sektör temsilcileriyle Kaya Termal Otel’de 18.30’da gerçekleştireceği toplantının ardından akşam 20.00’de akşam yemeğine katılacak.

ŞANLIURFALILARLA KAHVALTIDA BULUŞACAK, BERGAMA’DA SERACILIK TESİSLERİNİ GEZECEK

Bakan Eşref Fakıbaba, Cuma günü programına 8.30’da Şanlıurfalılar Derneği’nin düzenlediği kahvaltı ile başlayacak. 11.00’de İzmir Valiliği’ni ziyaretinin ardından 12.00’de AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret edecek olan Bakan Eşref Fakıbaba, Cuma namazının ardından Menemen’de öğle yemeği yiyecek ve buradan Bergama’ya geçerek Agrobay Seracılık Tesisleri’ni ziyaret edecek. Akşam saatlerinde ise Edremit Kocaseyit Havalimanı’ndan Ankara’ya hareket edecek.

BİLİM-SANAYİ VE TEKNOLOİ BAKANI FARUK ÖZLÜ YARIN İZMİR’DE

Öte yandan Bilim-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de yarın sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Ege Bölgesi Toplantısı, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve Torbalı Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde gerçekleşecek bir toplantıya katılmak için yarın İzmir’de olacak.

50 OSB TEMSİLCİSİ DE HAZIR BULUNACAK

EBSO’da gerçekleşmesi beklenen toplantıya OSBÜK Yönetim Kurulu üyeleriyle Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren 50 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) temsilcisi katılacak.

ÖZLÜ’NÜN PROGRAMI EBSO’DA SABAH BAŞLAYACAK

OSB’ler arası uygulama birlikteliği ve işbirliği sağlamak, dayanışmayı temin etmek, OSB’lerin sorunlarına çözüm aramak ve Bakanlık ile OSB’ler arası koordinasyonu sağlamayı hedefleyen toplantı yarın sabah 09.45’te başlayacak.

Bakan Özlü’nün OSBÜK Ege Bölge Toplantısı Programı: 9.30-9.45 Kayıt

9.45-11.15 Açılış Konuşmaları

11.15-11.30 Ara

11.30-12.45 OSB İstişare Oturumu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.