Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir siyasetinde 'Böke' kavgası

İzmir siyasetinde 'Böke' kavgası

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin, adli yıl açılış töreni ile ilgili sözleri tartışma yarattı. Böke'nin sözlerine İzmir'de AK Parti ve MHP cephesinden sert tepkiler geldi. Böke'ye yönelik sert üsluplu eleştirilere CHP İzmir İl Yöneticisi Yücel Özen aynı sertlikte karşılık verdi. Sosyal medyada tartışma büyüyor

  • Ege Postası
  • 01.09.2016 - 09:31

EGE POSTASI - CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke,  adli yıl açılış törenine katılım ile ilgili yaşanan tartışmayla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  "Anamuhalefet liderinin de madem ki Cumhurbaşkanı ile 15 Temmuz sonrası Türkiye'nin gündemini konuşmak için Beştepe'ye gidiyorlarsa Beştepe'nin içerisindeki bir salona gitmekte hangi tür sakıncayı görüyorlar onu da anlamak zordur" sözlerine yanıt verdi.

Böke, "Sayın Bahçeli isterse parti kongresini Saray'ın bahçesinde yapabilir" karşılığını verdi. Böke, konuşmasında "Kaçak Saray'da yargı yılı açılışı kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Böke'nin adli yıl açılış töreni ile ilgili sözleri tartışma yarattı. İzmir'den MHP ve AK Parti cephesinden tepki geldi. 

CİBİLLİYET GERİ DÖNDÜ

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, sosyal medya hesabından Böke'yi hedef aldı ve, "CHP sözcüsü Gazi Saray"a yine kaçak saray dedi. Cibilliyet geri döndü" mesajı attı.

ARIZALI ZİHNİYET ÜRÜNÜ

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin Facebook sayfasından, " CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek BÖKE isimli arızalı zihniyet ürünü hanımefendi ; Liderimiz Devlet BAHÇELİ 'ye itafen " Artık kongrenizi Saray'ın bahçesinde yaparsınız " diyerek HDP ağzıyla hadsizlik yapmıştır ...Sayın BÖKE siz de kongrenizi KANDİL de yapar .
Onur konuğu olarakta Murat KARAYILAN ve Cemil BAYIK 'ı çağırırsınız" ifadelerini kullandı.

SELİNCİĞİM!

Bir diğer MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut ise, Böke'ye "Selinciğim" diye seslendi. Bulut, Twitter'dan şunları yazdı; 

"Selinciğim, sayın vekilim bak ben çok samimi adamımdır. Kimsenin kalbini kırmak istemem, karşımdakinden de bunu beklerim MHP adını sen niye ağzına bu şekilde alıyorsun ki, buna ne gerek va? Şimdi ben de sana desem ki;"Siz de yeni liderinizi Baykal'ın yatak odasında" seçersiniz desem olur m?  Çok ayıp bak çok ayıp!"

DENSİZ YÖNETİCİ

AK Parti ve MHP'den Bökey' yönelik gelen sert üsluplu eleştirilere CHP İzmir İl Yöneticisi Yücel Özen aynı sertlikte karşılık geldi

Özen kendisine ait Fecabook sayfasından şunları yazdı;

"Akp nin Fetö Komisyonu na verdiği "Ayıplı üye" zatın saray bekçiliğini bir kenara bırakıyoruz...O ayıplı milletvekiline gerekli cevabı Milletvekilimiz Sn Aytun Çıray verecektir...
Ama Mhp'nin reklam ve promosyon işlerinden geçimini sağlayıp evinin nafakasını çıkaran İl Yönetim Kurulu üyesi Cumhur Bulut 'a diyoruzki;..
Chp nin Genel Başkan Yardımcısı Sn Selin Sayek Böke hanımefendiye, "Selinciğim" diyen densiz Yönetici...
Öncelikle Bilmelisinki,Bu kent -İzmir kenti "kadın dostu" bir kentdir...Meral Akşener hanımefendiyi saray nezaretinde Fetöcü ilanıyla partiden uzaklaştırmaya hevesli olabilirsiniz...Ama bu konudaki kadın düşmanlığınızı kendiiize saklayınız..
Hukuk Devletinin bile Kaçak Saray Devletine dönüşmesi sizi rahatsız etmiyorsa...Biz sizi Saray Soytarılığı ile başbaşa bırakalım...Elele mutlu mutlu yaşayın."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.