Dolar 34,0757
%0.18
Euro 38,0502
%-0.02
Altın 2.833,190
%0.14
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir yolundaki faciada yaralananlar anlattı: 'O an bağırış ve çağırış vardı'

İzmir yolundaki faciada yaralananlar anlattı: 'O an bağırış ve çağırış vardı'

Ağrı'dan İzmir'e gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsünde meydana gelen ve 9 kişinin öldüğü, 29 kişinin yaralandığı kazada yaralılardan bazıları taburcu edildi. Taburcu edilen Zahir Muş (35), 'O anda uyuyordum, sadece sese ve şiddete uyandım. Arabanın çarptığını duydum ama o anda zaten bağırış ve çağırış vardı.' dedi. Otobüs enkazı 9 saatlik çalışma sonucu kaldırıldı.

  • Ege Postası
  • 10.08.2024 - 09:50
  • Güncelleme: 10.08.2024 - 12:41

 Ağrı'dan İzmir'e gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsü, Ankara-Eskişehir karayolunda, önce bariyerlere sonra üst geçit duvarına çarptı. Kazada 9 kişinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı bildirildi. 

Kazada yaralanan hastanede tedavisi tamamlanan yaralılardan bazıları taburcu edildi.

'O ANDA BAĞIRIŞ VE ÇAĞIRIŞ VARDI'

Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan yaralılardan Zahir Muş (35) ve kızı Berra Muş (10) taburcu edildi, diğer kızı Hatice Nur Muş'un (15) ise tedavisi sürüyor. Zahir Muş, memleketleri Yozgat'tan İzmir'e gitmek için otobüse bindiklerini söyleyerek,

"Akraba ziyaretinden dönüyorduk. Kazayı ben hatırlamıyorum, o anda uyuyordum, sadece sese ve şiddete uyandım. Arabanın çarptığını duydum ama o anda zaten bağırış ve çağırış vardı. 20 numaralı koltukta oturuyordum, yanımda küçük kızımla birlikte. Şu anda sağlık durumumuz iyi" dedi.

OTOBÜS ENKAZI KALDIRILDI

Üst geçidin beton ayağına saplanarak hurdaya dönen otobüsün enkazı, ekiplerin 9 saatlik çalışması sonucu vinç ile bulunduğu yerden çıkarıldı.

Enkaz, daha sonra çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir bölümü ulaşıma kapatılan yol, enkazın kaldırılmasının ardından tamamen araç geçişine açıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.