Dolar 34,2538
%0.04
Euro 37,6115
%-0.05
Altın 2.908,700
%-0.44
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de 1 Kasım öncesi CHP'ye bin yeni üye!

İzmir’de 1 Kasım öncesi CHP'ye bin yeni üye!

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği üye katılım törenine katıldı. Yaklaşık bin Çorumlu’nun CHP’ye katıldığı törende Tekin, Eski Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç’a “Yezid’leri çık açıkla” çağrısında bulundu. Törende İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’a yüklendi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise Karayolları’nın fidan dikme törenine katılan AK Partilileri eleştirdi, “Siz fidan dikseniz ne olacak. 13 yıldır milletin ocağına incir ağacı diktiniz” dedi. İzmir’de 1 Kasım öncesi

  • Ege Postası
  • 24.10.2015 - 16:37
EGE POSTASI - CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, günü birlik programı kapsamında İzmir’e geldi.

Tekin ilk önce Karabağlar’da DİSK’in organizasyonunda emeklilerle kahvaltılı toplantı yaptı. Tekin, emeklilere partinin seçim vaatlerini anlattı, 1 Kasım mesajları verdi.

Tekin geçirdiği kalp krizi sonrası bıçak altına yatan ve hastanede yoğun bakımda tutulan CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’ü de ziyaret etti.

Tekin daha sonra Karabağlar’da esnaf turu yaptı, esnafın sorunlarını dinledi, oy istedi.

"TEKİN EMEKLİLERLE BULUŞTU" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

BİN ÇORUMLU CHP’YE ÜYE OLDU
CHP Genel Sekreteri Tekin’in kentteki son durağı  Karşıyaka olurken, partisinin ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen toplu üye katılım töreninde partiye yeni katılanlara rozet taktı. Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende yaklaşık bin Çorumlu CHP’ye geçti.  



BAŞKANLAR DA YER ALDI
Törende CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter,  CHP Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP PM Üyesi Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Başkanı Birol Soylu, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, Çorum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Adnan Şahin, milletvekili adayları,  ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda partili de hazır bulundu.



AK PARTİ’YE IŞİD TEPKİSİ
“Bugün hepimiz Çorumluyuz” diyerek konuşmasına başlayan Tekin, Türkiye’nin dış politikadaki tutumunu hedef aldı. Ekonomik kriz, işsizlik gibi sorunların telafisinin mümkün olduğunu ancak dış politikada yapılan hataların ağır sonuçlar doğurduğunu belirten Tekin, “ 5 yıldır yırtındık. ‘Ortadoğu’daki sorunlu sıkıntılı bataklığa sokmayın bizi’ dedik. ‘Orada taşeronluğa soyunmayın’ dedik. 1 Mart tezkeresinden itibaren şimdiki Cumhurbaşkanı ‘Ortadoğu Eşbaşkanı’ olacağım dedi. İslam coğrafyasında bu süreçte hayatını kaybeden 10-15 milyon insan olduğu ifade ediliyor. Yanlış dış politika sonucu bir terör örgütümüz oldu. Bütün dünya IŞİD diyor. AKP’lilerin ağzından duymuyorsunuz. Aileler başvuruyor çocukları için ancak böyle bir terör örgütü tanımı olmadığı için hukuk işlemiyor. Canlı bombalar dolaşıyor. Başbakan itiraf etti. ‘Otuzunu biliyoruz ama hukuken gözaltına alamıyoruz’ diye... Bu canilere hangi hukuku işletmiyorsun” dedi.


ARINÇ’A ÇAĞRI YAPTI
Eski Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bülent Arınç’ın katıldığı bir TV programında “Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid'den daha fazla cinayet işliyorlar” sözleri üzerinden konuşan Tekin, Arınç’a çağrıda bulundu. Tekin, “Bülent Arınç’la ideolojimiz ayrıda olsa kendisini severim kendisi vicdanlı bir insan…Bir TV programında günümüzün Yezid’lerini tarif etti. Sayın Arınç biraz daha cesaretli ol ve kim bu Yezid’ler çık açıkla” dedi.


Tekin, 1 Kasım’da sandığa gidilmesi yönünde çağrıda bulunurken, partiye geçen Çorumlulara memleketlerindeki akrabalarını arayarak CHP’ye oy vermeleri söylemelerini istedi.



SERTER: GENÇLERİN PARTİYE GELMESİ GEREK
İl Başkanı Bedri Serter konuşmasında, “CHP 92 yıllık bir çınar. Bu çınarın hiçbir yaprağı yere düşmedi. Yeşillene yeşillene büyüyor. Çorumlu hemşerilerimizin katılımıyla daha da genişleyecek. Daha da büyümek adına gençlerin partiye gelmesi gerek. Çok çalışmamız gerek. Genel Başkanımız performansıyla gösterdi ki Türkiye’de tek Başbakanlık yapacak isimdir. İnşallah 1 Kasım’da zafer CHP’nin olacaktır” ifadelerini kullandı.



KOCAOĞLU’NDAN ‘YILDIRIM’ SALVO
Aziz Kocaoğlu konuşmasında, yerel seçimlerde rakibi olan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ı hedef aldı. Kocaoğlu, şunları söyledi;

 “Türkiye Cumhuriyeti’nin en uzun süre Ulaştırma Bakanlığı yapan ve bununla övünen şahsın İzmir’in hangi projelerini engellediğini çok iyi biliyoruz. Şimdi İzmir’i sanki uçuracakmış gibi konuşuyor. Bunları muhalefet partisi söylese anlamı vardır. 13 yıldır iktidarda kalıp her bakımdan hatta kabristan yeri vermeyerek bile engelleyenlerin sütten çıkmış ak kaşık gibi İzmir’de dolaşmalarının hiçbir anlamı yoktur. 1 Kasım’da sandığa gitmemiz gerek. Konu komşu akraba arayarak ülkenin kurtuluşunu sağlamak adına CHP’de birleşmek gerekiyor. AKP’ye bir ders vermemiz gerekiyor. 7 Haziran’da bunu millet verdi ve tek başına iktidar yapmayacağım dedi. Yokuş aşağı gidiş başladı. Başarmak için geceli gündüzlü çalışmamız gerek.”



AKPINAR: GÜCÜ HALKTAN VE CHP’LİLERDEN ALDIM!
CHP’ye katılan Çorumlulara “Yuvanıza hoşgeldiniz” diye seslenerek konuşmasına başlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “ Bende sizler gibi Anadolu’nun bir köşesinden hayat mücadelesi vermek için İzmir’e geldim. Partinin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Tırnaklarımla kazıyarak basamakları çıktım ve bugün Karşıyaka Belediye Başkanlığı yapıyorum. Gücü halktan ve CHP’lilerden alarak geldim. Vatandaşı 13 yıldır çektiği eziyetten kurtarmak için CHP Türkiye’de iktidar olacaktır. Ben de iktidarın belediye başkanı olarak daha rahat hizmet üreteceğim. Geçen gün Karayolları Müdürlüğü, Karşıyaka’da fidan dikme töreni yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı (Nükhet Hotar) ve AK Parti İlçe Başkanı (Abdullah Mertoğlu) katılıyor törene. Siz fidan dikseniz ne olacak. 13 yıldır milletin ocağına incir ağacı diktiniz” dedi.



CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu da birlik beraberlik mesajları verdiği konuşmasında partiyi büyütmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.