Dolar 34,1907
%0.16
Euro 38,1120
%-0.35
Altın 2.927,870
%-0.19
Bist-100 9.774,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de AK Parti Meclis Üyesi’nden cemaat itirafı!

İzmir’de AK Parti Meclis Üyesi’nden cemaat itirafı!

15 Temmuz'un ardından ülke genelinde FETÖ temizliği sürerken, Karşıyaka Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ersin Güngör’den Ağustos ayı meclisinde cemaat itirafı geldi. Güngör, çocuğunu geçmişte cemaat ile bağlantılı bir okula gönderdiğini söyledi ve “ ben de onlara yardım ettim, yanılmışım” dedi. İzmir’de AK Parti Meclis Üyesi’nden cemaat itirafı:

  • Ege Postası
  • 01.08.2016 - 19:41

EGE POSTASI - 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından tüm yurtta Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ)  ve bağlantılarına yönelik operasyonlar sürüyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarda FETÖ temizliği devam ederken, FETÖ ile bağlantılı binin üzerindeki okulda kapatıldı.

Siyasi partilerde nasıl bir sürecin yaşanacağı merakla beklenirken, Karşıyaka Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Ersin Güngör’den Ağustos ayı meclis toplantısında cemaat itirafı geldi.

Güngör, çocuğunu geçmişte cemaat ile bağlantılı bir okula gönderdiğini söyledi ve “ Yanılmışım” dedi.

Güngör, dilek ve temennilerde şu konuşmayı yaptı;

 “ Benim çocuğumda 4 yıl o cemaatte okudu. 25 Aralık’tan sonra çocuğumu aldım. Ben de onlara yardım ettim. Ben de yanılmışım.  Haram olsun. Zehir zıkkım olsun. Amacım çocuğumun iyi eğitim almasıydı. Biz onu o okula vatan haini olsun pilot olup vatandaşa bomba atsın diye göndermedik. Masumane duygularımızla oynadılar. 40 yıldır hain planı kurgulamışlar. Fethullah Gülen bunu başaracak güçte değil.  Bu nedenle dış güçleri de nefretle kınıyorum. Perşembe günü İzmir’de yapılacak Demokrasi Mitingi’nde ben de orada olacağım. Bu ülkeyi hainlere teslim etmeyeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.