Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de ‘Rafet El Roman’ gecesi

İzmir’de ‘Rafet El Roman’ gecesi

Bugüne kadar hayata geçirdiği sıra dışı projelerle dikkat çeken AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, yarın (cuma) binlerce genci ünlü sanatçı Rafet El Roman ile buluşturacak. Zeybekci de katılacak

  • Ege Postası
  • 28.03.2019 - 12:03

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, İzmir’deki tüm gençleri Bayraklı’daki programa davet etti. Başkan İnan, “Gençlik Kolları olarak, uzun süredir sahadayız. İzmir’in her noktasında gençlerle bir araya geldik. Yaptığımız etkinliklerle siyaset, ekonomi ve sanat dünyasından çok önemli isimleri İzmirli gençlerle buluşturduk. Rafet El Roman’ın da katılacağı programımız ise, festival havasında geçecek. Gerçekten unutulmaz bir akşam yaşayacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, İzmirli tüm genç kardeşlerimizi konserimize bekliyoruz” dedi.

VİDEOLU MESAJ

Öte yandan, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını arttırarak sürdüren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, 31 Mart’ta ilk kez oy kullanacak 100 bin gence videolu mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Qr kodlu” videosu, isme özel olarak hazırlanarak, sosyal medya aracılığıyla tek tek gençlere iletildi. Ayrıca doğum günü mart ayında olan 20 bin gence de ulaşılarak, pasta ve kek ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.