Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“İzmir’de belediye başkanlarının tek amacı koltuklarını korumak”

“İzmir’de belediye başkanlarının tek amacı koltuklarını korumak”

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir’deki belediye başkanlarının özellikle yaklaşan yerel seçim öncesi Atatürk ve Laikliğe sığınmaya başladıklarına dikkat çekerek, “Bunların amacı ne Atatürk ne Laiklik, tek amaçları var koltuklarını korumak” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 28.11.2013 - 10:19
İZMİR- Şengül, İzmir’deki belediye başkanlarının özellikle yaklaşan yerel seçim öncesi Atatürk ve Laikliğe sığınmaya başladıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:
“Türkiye ve dünya çok büyük değişim ve dönüşüm geçiriyor. Herkes bu değişim ve dönüşümden payını alma ve buna ayak uydurma derdinde. Ancak ne yazık ki CHP zihniyeti değişmiyor. Hala korku pompalayarak siyaset yapıyorlar. Hala cumhuriyetin değerlerini ve sembollerini istismar ediyorlar. Bunların derdi ne Atatürk ne cumhuriyet ne de laiklik. Laiklik de cumhuriyet de Atatürk de bunların umrunda bile değil. Bunların tek derdi koltuklarını korumak. Bunu yaparken İzmirlinin ve bu milletin tüm değerlerini istismar etmekten imtina etmiyorlar.”

Belediye başkanlarının büyüyen ve gelişen Türkiye’yi okuyamadıklarını ifade eden Şengül, başkanlarının İzmir’in de bu gelişmeden hak ettiği payı almasına engel olduklarını ve bunun altında koltuklarını kaybetmemek adına yaptıklarına dikkat çekti.

Şengül, “Kendi menfaatlerine bu derece tapan, bulundukları makam ve mevkilere değer katmak yerine koltuk için her türlü değeri kendine siper eden bir anlayış İzmir’e ne yazık ki zarar veriyor” diye konuştu. Şengül ayrıca 2014 yerel seçimlerinin değişim adına önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.