Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de bir vatandaş Dilruba’yı hedef alarak hakaret içeren pankart astı

İzmir’de bir vatandaş Dilruba’yı hedef alarak hakaret içeren pankart astı

İzmir’de verdiği bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nu bir vatandaş hedef aldı. İsmi öğrenilemeyen ve AK Parti’ye oy verdiğini belirten vatandaş yaşadığı mahalleye hakaret içeren bir pankart astı.

  • Ege Postası
  • 04.09.2024 - 16:13
  • Güncelleme: 04.09.2024 - 17:31

EGEPOSTASI- İzmir’de verdiği bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle 12 Ağustos'ta tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, avukatının yaptığı itiraz üzerine 29 Ağustos gecesi tahliye edilmişti.

Hakkında iddianame hazırlanan Dilruba Kayserilioğlu dün ilk kez hakim karşısına çıkarken, yargılama sonucunda 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama' suçundan Kayserilioğlu’na 7 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Hakim, ayrıca hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve adli kontrol kararını da kaldırdı.

Kamuoyunda tartışmalar sürerken,  İzmir’de ismi öğrenilemeyen ve AK Parti’ye oy verdiğini belirten bir vatandaş yaşadığı mahalleye Dilruba Kayserilioğlu’na hakaret içeren bir pankart astı.

Vatandaşın astığı pankartta şu sözlerin yazıldığı görüldü:

“Evet ben AK Partiye oy attım. Atmaya da devam edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanına dil uzatacak insan bozması. O densizdir. O edepsizdir. O nalı kırıktır. O ahlaksızdır. Dahası var ama büyüdüğüm mahalle ortamının saygısı, terbiyesi fazlasına müsaade etmiyor. Her ortamda her platformda seninle görüşebilirim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.