Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’den aday gösteren İYİ Parti’ye CHP’den sert tepki: Bunun hesabı olur!

İzmir’den aday gösteren İYİ Parti’ye CHP’den sert tepki: Bunun hesabı olur!

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkarmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Başarır, 'Siyasi partiler karar alır, uygular bunun sonucunu da oy alarak sandıkta alır. Tersi olursa da bunun bir hesabı oluyor. Umarım böyle bir hesap vermek zorunda da kalmazlar' dedi.

  • Ege Postası
  • 21.09.2023 - 16:33
  • Güncelleme: 21.09.2023 - 16:42

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başarır, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarının sorulması üzerine Başarır, şu yanıtı verdi:

"Başından beri Meral Hanım’ın açıklamalarına sükunetle, sakinlikle ve sağduyuyla yaklaştım. 2019 ruhunun canlanması gerektiğini, belediyelerin demokrasi açısından büyük kazanım olması gerektiğini, daha büyük farkla kazanmamız gerektiğini, kaybetmemiz gerektiğini söyledim. Ama hanımefendi böyle bir karar vermiş, 'ben ayrı gireceğim' diyor, İzmir'de adayını açıklıyor. Bir kez daha söylüyorum biz gidene kal diyemeyiz. Zorla ittifak yapacak halimiz de yok. O yüzden kararı hayırlı olsun. Umarım bunun seçim sonucunda ülkeye, demokrasiye ve kazanılan illere bir zararı olmaz. Siyasi partiler karar alır, uygular bunun sonucunu da oy alarak sandıkta alır. Tersi olursa da bunun bir hesabı oluyor. Umarım böyle bir hesap vermek zorunda da kalmazlar." (ANKA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.