Dolar 32,5631
%0.15
Euro 35,2282
%0.36
Altın 2.465,780
%0.1
Bist-100 10.682,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’in gücü kadın gücü

İzmir’in gücü kadın gücü

Kadınların en büyük destekçisi Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kadın dernekleri temsilcilileriyle kahvaltıda buluştu. Konak Kent Konseyi Kadın Meclisinin de yeni yönetimini tanıttığı toplantıda, sivil toplum kuruluşlarında kadın gücünün önemi bir kez daha ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 18.11.2012 - 13:00
İZMİR-  Kadınların projelerine, çalışmalarına güç katmanın, verdiği mutluluğun ötesinde topluma katkı yapmak anlamına geldiğini söyleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, baş tacı kadınlara şu cümlelerle seslendi:

“Yerel yönetim anlayışında ‘önce insan’ diyen bir felsefemiz olduğunu ve bu felsefenin başında da kadınların yer aldığını zaten biliyorsunuz. Ben otuz yıldır hep kadınlarla birlikte hareket ettim. Milletvekilliği, bakanlık yaptığım dönemden belediye başkanlığına kadını ön planda tutan anlayış hiç değişmedi, hatta çoğaldı. Tüm projelerde siz varsınız, olacaksınız.”

Göreve geldikleri günden beri “Daha iyisini nasıl yapabiliriz'” diyerek sürekli gelişime ve ilerlemeye yönelik hareket ettiklerini dile getiren Başkan Tartan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önemli olan açık olmak, toplumcu olmak, insana sevgi penceresi açmak. Her zaman ‘Nasıl daha iyisini yapabiliriz’ diye düşünüyoruz. İnsan yaşamında ve yönetim anlayışında olması gereken düşünce budur. Daha iyisi için çalışırken de en büyük gücü kadınlardan alıyoruz. Çünkü kadınlar pozitif enerjiyi, sevgiyi, emeğin gücünü, özveriyi yansıtıyor. İzmir’de bir fark yarattıysak kadınlar sayesinde oldu.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.