Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli başkanlar Deniz Baykal'ı ziyaret etti

İzmirli başkanlar Deniz Baykal'ı ziyaret etti

İzmir’in CHP’li belediye başkanları Eski Genel Başkan Deniz Baykal’ı ziyaret etmek ve Meclis Grup toplantısına katılmak için gittikleri Ankara’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile kısa bir süre görüştüler. Genel Başkan ziyaretinin ardından belediye başkanları İbn-i Sina Hastanesine giderek Deniz Baykal'ı ziyaret etti. İzmirli başkanlar Deniz Baykal'ı ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 31.10.2017 - 10:35

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İzmir’in CHP’li belediye başkanları 16 gündür yoğun bakımda tedavi gören eski Genel Başkan Deniz Baykal’ı ziyaret etmek ve grup toplantısına katılmak üzere İzmir’den Ankara’ya yola çıktı. 10.00 uçağıyla hareket eden başkanlar uçağın rötar yapması nedeniyle 1 saat gecikmeli olarak Ankara’ya indi. 13. 30’da başlayacak grup toplantısı nedeniyle, Baykal ziyaretini grup sonrasına erteleyen başkanlar, grupta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinledi. 

Konuşmanın ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen başkanların nezaket ziyaretinde bulundukları, yoğun program nedeniyle özel bir görüşme gerçekleştirmedikleri ifade edildi.  Belediye Başkanlarının Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Eski Genel Başkan Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret etmek için yola çıktıklarını belirttikleri öğrenildi. Genel Başkan ziyaretinin ardından belediye başkanları İbn-i Sina Hastanesine yola çıktı.

'SEVİNÇLE GELDİĞİNİZİ İLETECEĞİM!'

Heyetin CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaretlerinde, CHP'li Belediye Başkanlarını karşılayan Olcay Baykal'ın ziyaretten çok memnun olduğu belirtilerek "İnşallah kendine geldiğinde sevinçle sizlerin geldiğini ileteceğim" dediği öğrenildi. 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli Belediye Başkanlarıyla önce CHP Grup Toplantısına katıldık ve Genel Başkanımızı dinledik. Daha sonra yine hep birlikte, önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal'ı hastanede ziyarete gittik. Eşi Olcay Hanım ve aile yakınlarından güzel haberler aldık. İyileşeceğine dair umudumuz büyüdü” ifadelerini kullandı

Hastane sonrası İzmirli Başkanların Genel Merkez’e de bir ziyaret yapacakları belirtildi.

Başkanların akşam 21.30 uçağıyla İzmir’e dönecekleri öğrenildi. Ankara ziyareti heyetinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile İzmirli 20 belediye başkanının yer aldığı, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın programları nedeniyle katılamadıkları öğrenildi.

BAŞKANLARDAN GÜZEL HABER ALACAKSINIZ

Öte yandan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Deniz Baykal'ın 16 gündür tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi'nden, İzmir'in CHP’li belediye başkanlarının İzmir’e güzel haberler getireceğini söyledi.
Baykal’ın durumunu hastanede yakından takip eden ve son durumu hakkında Ege Postası’na konuşan CHP Aydın Milletvekili Dr. Metin Lütfi Baydar “Deniz Beyin’in durumu gayet iyi. Daha iyiye gidiyor” dedi. İzmirli Belediye Başkanlarının ziyaret edeceklerini belirten Baydar, “İyi haberleri onlardan da alacaksınız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Eski Genel Başkan Baykal’ın eşi Olcay Baykal’ın hastaneden bir an olsun ayrılmadığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.