Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli öğretmenlerden örnek proje

İzmirli öğretmenlerden örnek proje

İzmirli üç öğretmen önderliğinde Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmanın altına imza atıldı. Gümüşpala Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uygulanmaya başlanan yenilikçi proje kapsamında “Keyifli ve etkili İngilizce” dersleri dönemi başladı. İzmirli öğretmenlerden

  • Ege Postası
  • 17.05.2015 - 17:14
İZMİR- Gümüşpala Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan İngilizce Öğretmenlerinden İçil Ayan, Özlem Gül ve Yasemin Kavak'ın hazırladığı ‘İngilizce Sokağı’ etkinliğinin açılışı Bayraklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Zülfikar Türe, Abdul Vahap Gök, Okul Müdür Eyüp Dağ, okul öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
 
BAYRAKLI'DA YENİ DÖNEM
Okulda görevli öğretmenlerin İngilizce öğrenme ve öğretme sürecini zenginleştirmek, öğrencileri motive ederek yaratıcılıklarını kullanmayı ve eğlenerek İngilizce öğrenmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirdiği proje öğrencilerin yanı sıra eğitim camiasından da büyük ilgi gördü.
 
BU SOKAKTA "YOK YOK"
Hazırlanan “İngilizce Sokağı” projesi kapsamında içerisinde renkler, sayılar, sıfatlar, vücudun bölümleri; mevsimler, hava durumu, noktalama işaretleri, yiyecek ve içecekler, duygular ve farklı ülkelerden tabloların bulunduğu köşeler oluşturuldu. Aynı zamanda sokağın giriş bölümünde; ilk yirmi basamağında öğrencilerin seviyelerine uygun İngilizce ifade ve kalıplar kullanılarak projeye farklı bir renk katmak hedeflendi. Projenin mimarı eğitimciler ayrıca, projenin diğer bir hedefinin de görsel materyaller, posterler ve flashcardlar kullanılarak İngilizce öğrenimini etkili ve eğlenceli hale getirilmesi hedeflendiğini dile getirdi.
 
MİLLİ EĞİTİM VE ÖĞRENCİLER DE DESTEK VERDİ
Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkürlerini esirgemeyen okul öğretmenleri,
Bir meslek lisesinde öğrencilerinin böyle bir ortamda dil öğrenmenin yanında kendilerini ifade etme ve " toplumda ben de varım" mesajını verebildikleri bir çalışmaya imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.