Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli vekillerin LGBTİ kavgası

İzmirli vekillerin LGBTİ kavgası

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen arasında sosyal medyada başlayan LGBT+ tartışmaları devam ediyor. AK Partili İnan’ın "Sen önce İzmir’in sorunlarıyla ilgilen" açıklamasına CHP’li Gökçen’den jet yanıt geldi. Gökçen "Eyyüp sana senin dilinden sesleneyim. Ben bu 'terörist, fon, şurada nasıl gezeceksin' dilini kullandığın yaşlı siyasetçilere benzemem…Haddini bil. Mert ol" sözleriyle yanıt verdi. AK Partili İnan'dan Gökçen'e yanıt gecikmedi. İnan, "Siyasi nezaketten bihaber olduğunuzu da görmüş olduk” sözleriyle CHP’li Gökçen’e tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 26.06.2023 - 14:09
  • Güncelleme: 26.06.2023 - 14:40

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen arasında sosyal medyada başlayan LGBT+ tartışmaları karşılıklı atışmalarla devam ediyor. 

AK Partili İnan, CHP'li Gökçen’in LGBTİ+lara ilişkin paylaşımını alıntılayıp “Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen. Seni seçen onca hemşehrimizin sorunlarıyla ilgilen. Tire'de, Beydağ'da, Ödemiş'te, Kınık'ta, Menemen'de Bergama'daki vatandaşlarımıza LGBT bayrağı açarak mı sesleneceksin?” sözleriyle tepki göstermişti.

CHP’li Gökçen’den AK Partili İnan’ın bu paylaşımına yanıt gecikmedi.

"HADDİNİ BİL, MERT OL"

CHP’li Gökçen, AK Partili İnan’a “Senin dilinden sesleneyim” diyerek şunları söyledi:

“Eyyüp sana senin dilinden sesleneyim. Ben bu 'terörist, fon, şurada nasıl gezeceksin' dilini kullandığın yaşlı siyasetçilere benzemem. Benzememek için de bu koltuğu işgal ediyorum.

Benim ne düşündüğümü bile bile seçilir seçilmez koşa koşa tebrik mesajı atıp sonra da böyle tehdit imalarıyla teröristlikle falan suçlayamazsın.

Önce 15 yaşında kız çocuklarına yasal olarak nasıl tecavüz edilir diye yol arayan milletvekillerinin hesabını ver, insanların kimlikleriyle uğraşmayı da bırak. Haddini bil. Mert ol”

"İZMİR'İN EFELERİ KARŞINIZDA DUVAR OLACAK"

Öte yandan AK Partili İnan da Gökçen’in bu paylaşımını alıntılayıp “Siyasi nezaketten bihaber olduğunuzu da görmüş olduk” sözleriyle CHP’li Gökçen’e tepki gösterdi:

“Mücadele zeminimiz her zaman rekabettir. Siyasi nezaketten bihaber olduğunuzu da görmüş olduk. Uydurma yalanlarınıza cevap verecek vaktimiz yok. LGBT propagandanız; sapkınlıklarla ne kadar bağdaştığınızı, aile ve topluma karşı ne kadar sorumsuz olduğunuzu gösterir. Bir gencimizin bile akçeli sapkınlığıza kaybolmasına müsaade etmeyeceğiz. Bunu iyi bilin.

Bu çukurdan elde edeceğiniz 'FON'lar için milletin vekilliğini unutabilirsin. Ama biz bu yüce millete karşı sorumluyuz. Doğup büyüdüğüm şehrim İzmir'i iğrenç propagandanızın kalesi haline getiremeyeceksiniz.

Adaylığın ithal olabilir, İzmir'e dışarıdan ithal propogandaları getirmeniz mümkün dahi olamaz. İzmir'in efeleri karşınızda duvar olacak. Dediğin doğru; siz ancak bu makamları işgal edersiniz. Gençlerde hiçbir karşılığınız olmadığı için sizin yaptığınız olsa olsa koltuk işgali olur.”

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.