Dolar 32,5466
%0.1
Euro 34,9940
%0.06
Altın 2.454,940
%0.79
Bist-100 10.495,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler 26 gündür demokrasi nöbetinde

İzmirliler 26 gündür demokrasi nöbetinde

Tüm yurtta olduğu gibi İzmirli vatandaşlar da darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sabaha kadar sürdürmeye devam ediyor. Vali Ayyıldız ve Delican 'Demokrasi Nöbetçileri'nin coşkusunu

  • Ege Postası
  • 10.08.2016 - 02:53

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokaklara çıkan vatandaşların demokrasi nöbeti 26. gününde de devam ediyor. Darbe girişimine karşı koymak için meydanlara çıkan ülke sevdalıları, İzmir’de de Konak Meydanı’nı boş bırakmıyor. Güneşin batmasıyla birlikte alanı dolduran binlerce İzmirli, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan demokrasi nöbetinde sık sık darbe karşıtı tezahüratlar attı.


İzmir Valisi Erol Ayyıldız ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, demokrasi nöbetine her gün olduğu gibi bugün de katıldı.

Konak Meydanı’nda toplanan vatandaşlar, ara ara çalan mehter marşları, dombra ve Mustafa Yıldızdoğan’ın “Ölürüm Türkiyem” şarkılarıyla coştu. Vatandaşların demokrasi nöbeti, sabahın ilk ışıklarına dek devam etti. (İHA)

'PEYGAMBER EFENDİMİZ İLE GÜYA RÜYASINDA GÖRÜŞÜYORMUŞ'

Gecenin ilerleyen saatlerinde Konak Meydanı'nı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "O şeytan, haşa sevgili Peygamberimizin adını kullanarak ne diyormuş biliyor musunu? Peygamber efendimizle güya rüyasında görüşüyormuş, ondan çocuklara mesaj gönderiyormuş, sen Hazreti Hamza olacaksın ama, işte bu milleti uçaklarla bombalarsan, bu millete silah tutarsan. İşte bunların beyinlerini böyle yıkadılar. Sen kimsin ki; Peygamber Efendimiz'i rüyanda göreceksin koca şeytan. Lanet olsun bu adama, bu kadar çocuğun beynini yıkadı. Bunun bu dünyada da yeri yok, öbür dünyada da yeri yok ve inşallah hükümetimiz çok güçlü, onu buraya getireceğiz. Bu milletin evlatlarını zehirleyen o yılana bunun hesabını soracağız değerli kardeşlerim" dedi (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.