Dolar 32,7122
%0.47
Euro 35,4520
%0.44
Altın 2.485,450
%0.73
Bist-100 10.897,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler Hıdrellez'de Mikrop'la ''kop''tu

İzmirliler Hıdrellez'de Mikrop'la ''kop''tu

Yurt genelinde her yıl 5 ve 6 Mayıs günü kutlanan ve halk arasında baharın müjdecisi günü olarak kabul edilen, Hıdrellez Bahar Bayramı Turkuaz City de 'Dilekleriniz kabul, Eğlenceniz Bol Olsun ' adı altında büyük coşku ile kutlandı.

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 12:17
İZMİR - Turkuaz City'nin başarılı solistlerinden Mikrop Hikmet günlerdir hazırlık yaptıklarını ve bu gece burada bulunan herkesin çok eğleneceğinin sinyalini vererek sahne aldı.
Özel tasarım kırmızı bir kostüm ile sahneye çıkan Mikrop Hikmet, temposu yüksek şarkılar söyleyerek herkesi coşturdu. Turkuaz City bahçesinde kurulan dilek ağacına hücum eden yüzlerca kalabalık dileklerini ağaca astı. Sonrasında Mikrop ile beraber Turkuaz City ailesine yeni katılan solist Süha ile beraber dilekler dileyerek yaktıkları Hıdrellez ateşinin üzerinden atladı. Ateşin üzerinden atlayan vatandaşlar dilek tutmayı da ihmal etmedi. Bazıları sevdiği insanla evlenmek, kimisi araba , ev ve kariyer, öğrenciler de sınavlarda başarı göstermek için dilek tutarak ateşin üzerinden atladı.
Mikrop Hikmet'in kucağına aldığı yangın söndürme tüpü herkesi kahkahaya boğdu. Gece Süha'nın şarkıları ile gece geç saatlere kadar devam etti.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.