Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirspor için 500 uçurtma İnciraltı semalarında süzüldü

İzmirspor için 500 uçurtma İnciraltı semalarında süzüldü

İzmirspor Taraftar Derneği’nin düzenlediği 2. Uçurtma Şenliği, İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nde yapıldı. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın da eşlik ettiği şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Spora her zaman destek verdiğini...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 10:39
İzmirspor Taraftar Derneği’nin düzenlediği 2. Uçurtma Şenliği, İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nde yapıldı. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın da eşlik ettiği şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Spora her zaman destek verdiğini dile getiren Başkan Tartan, “Çocukların mutluluğu, güzel bir gün geçirmesi için düzenlenen Uçurtma Şenliği’ni düzenleyen İzmirspor Taraftar Derneği’ni kutluyorum. Bu yıl 90. yılını kutlayacak olan, İzmir’in köklü spor kulüpleri arasında yer alan İzmirspor’a da nice başarılı yıllar diliyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Lemi Ölçer de şenliğe katkıda bulananlara teşekkür ederek, daha çok profesyonel desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Başkan Yardımcısı Erkin Baysal ise gelenek haline getirmeyi istedikleri İzmirspor Uçurtma Şenliği’ni iki yıldır özveriyle düzenlediklerini belirterek, “İzmirspor Taraftar Derneği olarak bu şenliği çocuklara armağan ediyoruz. Tek amacımız onları mutlu etmek, yüzlerini güldürmek. 90. yılımıza, çocuklarımızın yüzünü güldürerek girmek istedik.” şeklinde konuştu. Konak Belediyesi’nin de ikramlarla katkıda bulunduğu şenlik, İzmirspor-Torbalıspor arasındaki hazırlık maçıyla son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.